Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a PSG-Real Madrid BL-nyolcaddöntőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a PSG-Real Madrid BL-nyolcaddöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Az odavágón Ronaldo két gólt szerzett. - Fotó: Twitter

Varin

Látom magam előtt azt, ahogy ez nem lesz egy békés 90 perc a felek között, a vesztésre álló csapatnál hamar elgurulhat a gyógyszer, ahogyan a továbbjutásra álló gárda sem riad majd vissza 1-1 kemény faulttól a siker érdekében. Az első mérkőzésen hat sárga lapot láthattunk és most is ennyi kellene a tipp zöldüléséhez. A sípmester Felix Brych lesz, aki azért nem riad vissza a lapok és a büntetők kiosztásától, utolsó tíz BL-találkozóján 6,2 volt az átlaga, ráadásul ha az elmúlt éveket vizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy az egyenes kieséses szakaszban rendesen szórta a lapokat. Pokolian fontos 90 perc lesz mindkét csapatnak, ez pedig komoly indulatokat szülhet.

Tipp: 5.5 lap felett: @2.00

mr.blonde

Már február 27-én tippeltem erre a meccsre, de az akkori oddsok már nem elérhetőek, így egy másik gondolatot osztanék meg.

A madridi BBC mintha kezdene magára találni, különösen CR7 góllövő formája javult hatalmasat 2018-ban. A portugál gólvágó nyolc gólt rúgott februárban - minden sorozatot figyelembe véve -, a BL-ben pedig egész szezonban jól ment neki a játék, mást ne mondjak az odavágón is egy duplával terhelte meg a párizsiak hálóját.

Regisztrálj a Logibeten és szerezd meg profi tippmestereink összes tippjé mindössze 19 euróért egy hónapban. Kattints a képre!

A PSG-nek a mínusz két gól miatt igencsak támadólag kell fellépnie, ez pedig jó hír a Madrid számára, hiszen gyors támadói révén lesz majd terület rászaladni a hazai védelemre.

Ronaldo kulcsfigurája lehet az ellentámadásoknak is, a csapaton belüli hierarchia pedig teljesen egyértelmű, vagyis helyzete lesz majd kedden is.

Majdnem kettes oddsot kínálnak egy Ronaldo-gólra a bukik, ami szerintem megérhet egy próbát, de nyilván a fogadási opcióhoz mért téttel.

Cristiano Ronaldo gólt szerez @1.90

[2680953] 2018-03-06 20:45:00 Paris Saint Germain - Real Madridx;

Tomihmv

A PSG kétgólos hátrányból várja a visszavágót, vagyis a párizsiak nem ülhetnek a babérjaikon, a meccs kezdetétől támadniuk kell. Ez kapóra jöhet a Real Madridnak, avagy így kontratámadásra rendezkedhet be, amely az egyik legnagyobb fegyvere a Királyi Gárdának.

Ha mindezek mellé hozzáteszem azt, hogy a hazaik legfontosabb és legjobb játékosa, Neymar, sérülés miatt biztosan nem lép pályára a visszavágón, akkor bizony a keddi mérkőzésen is bőven van keresnivalója a spanyol csapatnak.

Úgy vélem, hogy a perpillanat jobb passzban lévő, rutinosabb Real Madrid magabiztos előnye tudatában biztosan továbbjut a következő körbe, méghozzá úgy, hogy nem kap ki Párizsban.

Tipp: Real Madrid +1 (európai hendikep) @ TippmixPro@1.80

gb1

Zidane rendelkezik már annyi BL-rutinnal, hogy nem követi el azt a hibát, hogy magabiztos előnynél magára húzza az ellenfelet, így nyíltsisakos támadó focit várok a visszavágón.

A párizsiak már a Bayern ellen is megmutatták erejüket hazai pályán és a csoportkörben lejátszott 3-0-ás meccs akkor Ancelotti állásába került. Mivel a blancóknak csak ez a sorozat maradt, így ha esetleg kiesnének könnyen lehet, hogy Zizou is repülne, ennek úgy tud elébe menni, hogy csapata gólt/gólokat szerez. A PSG legutóbbi 11 meccsén ráadásul átlagban 4.7 találat esett és kedden este a madridi első meccshez hasonlóan gólgazdag meccsre lehet kilátás.. 

Tipp: Mindkét csapat lő gólt + gólszám 2.5 - igen és több  TippmixPro@1.45


Ti mire fogadnátok a PSG-Real Madridmeccsen?

[2680953] 2018-03-06 20:45:00 Paris Saint Germain - Real Madridx
[2680953] 2018-03-06 20:45:00 Paris Saint Germain - Real Madridx;