Bajnokok Ligája

2.67-es kombit tippeltek a kedd esti BL-meccsekre

Olvasóink tippjei alapján a Liverpool és a PSG is megnyeri a keddi esti meccset. Ha mindkét tipp bejön, azzal 2.67-es szorzót lehetne megcsípni.

PSG - Real Madrid

3-1-es spanyol előnyről folytatódik a nyolcaddöntők slágerpárosítása, így a PSG-nek legalább két gólt kellene szereznie a továbbjutáshoz. Olvasóink szerint ez össze is jöhet a franciáknak, hiszen a végeredmény tekintetében tippelőink 71 százaléka a PSG sikerét várja, 21 százalék viszont a Real győzelmében lát nagyobb fantáziát.

A tippelők 100 százaléka egyetértett abban, hogy mindkét csapat a kapuba talál majd, erre az opcióra pedig átlagosan 1.30-1.40 körüli oddson lehet fogadni irodától függően.

Hogy mit várnak szerkesztőink és tippmestereink a PSG - Real Madrid meccstől, arról ebben a cikkben olvashattok bővebben.

2018-03-06;42

Liverpool - Porto

A Liverpool 5-0-ra nyerte meg a portugáliai odavágót, így a továbbjutást illetően már nem maradt kérdés ebben a párharcban.

A háromesélyes fogadásokat illetően tippelőink 94 százaléka liverpooli győzelmet vár kedden este is, amire 1.50-es szorzóval lehet nagyjából fogadásokat kötni.

A mérkőzés legfontosabb tudnivalóival külön cikkben is foglalkoztunk, beharangozónkat ide kattintva tudjátok elolvasni.

 

A mérkőzésekre itt és itt tudjátok leadni a tippjeiteket!