Heti műsor

A héten lapátra kerülhet Zidane vagy Emery!

A spanyoloknak már csak a BL maradt, de nagyjából ugyanez elmondható a franciákról is, de nem csak arra meccsre lesz érdemes fókuszálni. Heti műsor.

A hét eseményei

A múlt heti kedvezőtlen időjárás miatt a héten ismét rendeznek Magyar Kupa-találkozókat, ugyanis a legjobb nyolc közé jutásért megvívandó visszavágók közül a Paks-Újpest ütközetet kedden, míg a Sényő-MTK és a Honvéd-Siófok összecsapásokat szerdán tartják.

Szombaton pedig már az NB I 22. fordulójára fókuszálunk, amikor is többek közt Debrecen-Újpest, Ferencváros-Balmazújváros, Vasas-Honvéd és Videoton-Diósgyőr meccseket rendeznek.

A Magyar Kupa és az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539029] 2018-03-10 17:00:00 Vasas Budapest - Honvédx;

Kedden és szerdán folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, a legrangosabb európai kupasorozatban a nyolcaddöntők első felének visszavágóira kerül sor.

A Liverpool-Porto (H: 1.45 D: 4.00 V: 6.75) és a Manchester City-Basel (H: 1.12 D: 8.00 V: 16.00) mérkőzések nem tartogatnak izgalmakat, hiszen ezek a párharcok már az odavágón eldőltek. Viszont a Tottenham-Juventus (H: 2.10 D: 3.35 V: 3.35) és a PSG-Real Madrid (H: 2.10 D: 3.70 V: 3.00) ütközeteken bármi megtörténhet. Az utóbbin órási a tét, főleg az edzők számára, hiszen a madridiaknak már csak a BL maradt, de nagyjából ugyanez a párizsiakról is elmondható, mivel hazájukban egyeduralkodók, s nagy valószínűséggel a bajnokság mellett a Francia Kupát és Ligakupát is behúzzák, ami ilyen játékoskerettel alapnak számít.

Az Európa Ligában is már a legjobb nyolc közé jutásért viaskodnak a felek, a héten a párharcok odavágóira kerül sor. A találkozók közül pedig kiemelkednek a Milan-Arsenal (H: 2.30 D: 3.30 V: 2.90), a Marseille-Athletico Bilbao (H: 1.90 D: 3.45 V: 3.80) és a Leipzig-Zenit Szentpétervár (H: 1.75 D: 3.50 V: 4.50) összecsapások.

A BL- és az EL-meccsekkel bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2680953] 2018-03-06 20:45:00 Paris Saint Germain - Real Madridx;

A Liverpool a Porto mellett a Manchester Uniteddel is megküzd a héten. - Fotó: Twitter

Angliában, hétfőn a Crystal Palace-Manchester United (H: 5.75 D: 3.80 V: 1.55) mérkőzéssel zárul a 29. forduló, míg hétvégén, a 30. körben olyan ütközetek kerülnek megrendezésre, mint a Manchester United-Liverpool, a Chelsea-Crystal Palace, az Arsenal-Watford vagy a Bournemouth-Tottenham.

A Bundesligában a 26. játéknapot rendezik az előttünk álló hétvégén, amikor is Gulácsi Péterék a Stuttgarthoz utaznak, Dárdai Pálék a Freiburgot, Szalai Ádámék a Wolfsburgot fogadják, míg a nagyok közül a Bayern München hazai pályán találkozik a Hamburggal, a Dortmundhoz pedig a Frankfurt látogat.

Spanyolországban a nagyok közül a Real Madrid az Eibarhoz hivatalos, a Sevilla a Valenciát fogadja, Lionel Messiék Málagába utaznak, az Atlético Madrid pedig a Celta Vigót látja vendégül.

Olaszországban a 28. forduló következik, amikor is Nagy Ádámék az Atalantát fogadják, de a nagyokra is kemény meccsek várnak, hiszen a Roma a Torinót, míg a Juventus az Udinesét látja vendégül, a Milan a Genoához, a Lazio a Cagliarihoz utazik, a játéknap rangadóján pedig az Inter és a Napoli feszül egymásnak a San Siróban.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2523038] 2018-03-10 13:30:00 Manchester United - Liverpoolx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi Magyar Kupa, NB I-es, BL-, EL- , topligás, illetve NB II-es találkozóra lesz érdemes fogadni, ahol többek közt Kisvárda-Siófok derbit rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink ezúttal egymás ellen játszanak, méghozzá szombaton a bajnokságban, amikor is a Veszprém a Szegedet fogadja. Női gigaklubjaink közül a Győr a Ljubljanát látja vendégül, míg a Ferencváros a Bietigheim csapatához utazik, a darts Premier League-ben pedig a hatodik forduló következik csütörtökön.

Mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!