Olasz foci

Ismét itáliai kettős rangadóval nyernénk

Lesz mit nézniük az olasz fanatikusoknak szombat este, jó meccsek mellé pedig erős kombi dukál.

Remek programnak ígérkezik szombat estére, ha képzeletben és tévécsatornánkkal az olasz csizmára látogatunk, a Lazio-Juventus és a Napoli-Roma meccsek ugyanis bőségesen tartogatnak izgalmat számunkra. Legutóbb szerdán próbáltunk meg kettős rangadóból profitálni, akkor az Olasz Kupa elődöntőinek visszavágóin szép kis summát húztunk be. Ezúttal valamivel óvatosabb duhajként fogadunk.

   
  1 x 2
Lazio-Juventus 3.25 3.15 2.23
Napoli-Roma 1.55 3.95 5.70

Ha Lazio-Juve, akkor hosszú évekig csupán az volt a kérdés, mennyit tesz közé az Öreg Hölgy és betalál-e egyáltalán a római csapat. A Zebrák sikersorozata azonban idén megtört, előbb a Szuperkupában, majd a bajnokságban, hazai pályán szenvedtek vereséget a Sasoktól - talán emiatt is a hízelgően magas szorzó.

A kupaszerda ugyanakkor Allegriéknél sikerült jobban, a Juve kettős győzelemmel abszolválta a házi feladatot, míg a Lazio 210 percen keresztül nem tudott mit kezdeni a Milan remeklő védelmével, a büntetők pedig végül Gattusóéknak kedveztek. A szombat kora esti mérkőzésen hiányzó mindkét oldalon lesz, a hazaiaknál Adam Marusic (29/3) eltiltott, míg Allegri De Scigliót (16/1), Cuadradót (24/4) és Bernardeschit (27/5) hiányolhatja keretéből.

[2588590] 2018-03-03 18:00:00 Lazio - Juventusx

Noha mindkét csapat pályára lép jövő héten a nemzetközi kupában - ráadásul az egy nappal kevesebbet is pihenő Juventus Londonba utazik -, nem várunk különösebb pihentetést. Allegrinek lenne több oka variálni, de a Juve kerete elég mély, ráadásul Max bevallottan ugyanannyira fókuszál mindhárom sorozatra.

A Sasoknak nagyon fájhat a kupakudarc, és bár biztosan szeretnének javítani a Serie A-ban, a Juventus még egyszer nem követi el azt a hibát, hogy könnyedén veszi Inzaghi csapatát. Biztonsági kombinkban jól mutat az X2, melyre az ázsiai hendikepes piacon 1.35-ös szorzóval is fogadhatunk.

Szintén nem vár ránk unalmas 90 perc háromnegyed 9-től, amikor is a Roma Nápolyba látogat. Noha az elmúlt években rendre a Farkasok végeztek előrébb a Serie A-ban, a kocka fordult, a fővárosiak nemhogy a Juventust nem üldözik, de jelenleg a BL-indulásuk is veszélyben van.

Ezen pedig nem segített sokat a múlt hétvégi hazai vereség, Nainggolanáék ugyanis lecsúsztak az ötödik helyre és már a Samp-Milan duó is csak hat pontra van tőlük. Nápolyban ezzel szemben minden ideális, már az európai kupák sem hátráltatják Sarri csapatát, ráadásul az utolsó tíz bajnokijukat behúzták, így tartva a lépéselőnyt a Juvéval szemben.

Ha Pellegrini sérülése rendbe jön, akkor egyik félnek sem lesz fontos hiányzója és erős csapatok nézhetnek szembe a San Paolóban.

[2588591] 2018-03-03 20:45:00 SSC Napoli - Romax

Noha két remek támadósor találkozik és találkozott az elmúlt években is, ez a párharc nem a gólparádéról szólt, olyannyira, hogy bajnokin 2013 óta nem esett 5 gól ebben a matchupban.

A bukmékerek egyértelműen a hazaiakat favorizálják és nem is véletlenül, a Roma jelenleg igen hektikus formában van, a Napoli viszont bántóan simán, 5-0-ra verte hétfőn a Cagliarit. 

Mi ezúttal nem számítunk különösebb gálára, Nápolyban ráadásul heves esőzések vannak ezekben a napokban, így lehet, hogy a pálya sem lesz ideális. Biztonsági tippünk a 4 gól alatti opció, de ha még esetleg el is jutnának négy találatig a fiúk, tétünk akkor is visszajárna.

hatharom.com
Lazio-Juventus  Juventus +0.5 @1.35
Napoli-Roma 4 gól alatt @1.22
Odds: 1.64
2018-03-03;55
2018-03-04;55
241306