Sportfogadás

Te vennél kilenc forintért profi tippmesterektől tippet? A Logibeten ez is lehetséges!

Kilenc forintos tippenkénti ár a Logibet legjobb tippmestereitől? Szinte ingyen van a profit!

Az elmúlt hetekben a Hathárom látogatói is megtapasztalhatták, milyen, amikor a legjobb tippmesterek legjobb tippjeiből válogathatnak. A megújult Protipp-rendszerbe naponta kerülnek át limitáltan a legjobb tippmestereink tippjei, ám ez természetesen közel sem fedi le tippmesteri teljesítményüket.

Partneroldalunkon, a Logibeten ugyanis fennállása során először négy master és négy senior tippmestert találhatunk, ráadásul olyan régi motorosok legjobb tippjeit is megszerezhetik, mint varin, Tomihmv és mr.blonde. Az elmúlt időszakban ráadásul több változás is történt az oldal életében, ennek köszönhetően

minden tippmester minden tippjéhez mindössze 19 eurós havi díjért juthatnak hozzá az érdeklődők, amely forintra lefordítva azt jelenti, hogy egy master vagy senior tipp kevesebb, mint 10 forintba kerül.

És hogy mit jelent ez számokban? Nem csak több tucat, több száz tippet, amiből válogathatnak az előfizetők, de több száz egység profitot is. Legjobb tippmestereink ugyanis ihletett formában kezdték az évet, a Logibet-ranglistát jelenleg vezető varin például

januárban és februárban összesen 452 egység profitot termelt.

Mint az a számokból is látható, most nem csak a hihetetlenül alacsony ár, de a tippmesterek teljesítménye miatt is nagyon megéri előfizetni a Logibeten. A 19 eurós havi ár a piacon egyedülállóan kevés, a Logibeten ráadásul hitelesített statisztikákkal rendelkező tippmesterekből válogathatnak az érdeklődők, amely a piac többi szereplőjére nemigen mondható el.

Ha kedvet kaptál kipróbálni a Logibet rendszerét és még többet akarsz profitálni, mint a Protipp rendszerében, látogasd meg partnerünk oldalt és fizess elő mindössze 19 euróért egy hónapra.