Spanyol foci

Szerintünk erre érdemes fogadni a Barca meccsén

  • ivan

Folytathatja a klubrekord építését a Barcelona, amely csütörtökön a kiesőjelölt Las Palmas vendége lesz.

Továbbra is megingathatatlanul menetel a bajnoki cím felé a Barcelona, amely hétvégén 6-1-es győzelmet aratott hazai pályán a Girona felett, ezzel pedig már 32 bajnoki mérkőzésre nyújtotta veretlenségi sorozatát, ami új klubrekordnak számít.

Az erőviszonyok alapján ez a széria csütörtökön sem ér véget, hiszen az ellenfél a 17. helyen található Las Palmas csapata lesz, amely legutolsó öt Barcelona elleni meccsét simán elveszítette.

1x2    
Las Palmas Döntetlen Barcelona
12.00 6.75 1.18

Ernesto Valverdének nincs különösebb oka aggódni, hiszen fiai rendre teljesítik a kitűzött célokat és lépésről lépésre haladnak előre. A keret valamennyi kulcsjátékosa egészséges, így ügyesen forgatja a csapatot, néhány változtatásra pedig a Las Palmas ellen is lehet majd számítani.

Például az eltiltott Jordi Alba helyén Lucas Digne juthat szóhoz, míg a kisebb sérüléssel bajlódó Gerard Piqué helyén Thomas Vermaelen játszhat a védelem közepén.

A középpályáról Rakitic vagy Iniesta kaphat pihenőt,a támadósorban pedig Suárezt jelölik meg a lapok, mint aki pihenőt kap. Ott lehet viszont a kezdőben Dembelé, akiről mostanában már arról pletykálnak, hogy a nyáron a Barca akár túl is adhat rajta.  A haziak oldalon Bigas, Penalba, Emenika és Momo hagyhatja ki a meccset sérülés miatt.

 

Mire érdemes fogadni?

A bukik szokás szerint beárazták a Barcelonát, így nagyon alacsony oddson fogadhatunk a katalánok sikerére és a gólok számára is.

Azt azonban nem árt megjegyezni, hogy a Las Palmas otthon szerezte meg pontjai nagyrészét, és a nagycsapatok ellen egészen pofás a mérlege. A Bilbaót (1-0) és a Valenciát (2-1) legyőzte, a Sevillától (1-2) és az Atlético Madridtól (1-5) viszont kikapott. A Barcelona legutóbb májusban járt a Kanári-szigeteken, akkor többek között Neymar triplájával 4-1-es sikert aratott.

[2580796] 2018-03-01 21:00:00 Las Palmas - Barcelonax;5
Bár most is a vendégeknek áll a zászló, ne feledjük, hogy szombaton rendeznek egy Barcelona - Atlético Madrid rangadót is,

amelynek megnyerésével a gránátvörös-kékek hatalmas lépést tehetnek a bajnoki cím bebiztosítása felé, hiszen akár 10 pontosra is növelheti előnyét a Matracosokkal szemben, az pedig 11 fordulóval a vége előtt szinte behozhatatlan.

A Barcelona éppen emiatt nem fogja szétszakítani az istrángot, így ha a hazaiaknak sikerül jól megszervezni a játékukat, akkor képesek lehetnek a tisztes helytállásra. Ha meglesz a kellő lelkesedés is, jó kis meccsre kényszeríthetik a Barcát és egy góllal megörvendeztethetik a drukkereiket is.

Mivel a katalánok védelmében ezen a meccsen vélhetően két nem alapember is helyet kaphat, véleményünk szerint a mindkét csapat szerez gól opció egy játszható tippnek tűnik, de arra is kisebb esélyt látunk, hogy háromgólos Barca-győzelemmel záródna a mérkőzés.
 

  • Hazai csapat góljainak a száma 0,5 felett@1.70
     
  • Las Palmas +2,5 @1.60
240918