Sportfogadás

Orbán lesz a miniszterelnök? Lesz kétharmad? - íme az oddsok!

Már fogadhatunk is az április 8-ai országgyűlési választásokra. Orbán Viktor a favorit!

Fotó: Népszava

A politikai fogadások mindig is szerves részét képezték a szerencsejáték-iparnak, így például azon sem lepődhetünk meg, hogy a tengerentúlon mennyire népszerű volt az amerikai elnökválasztás, illetve Nagy-Britanniában a BREXIT. Nekünk ugyan csak egy országgyűlési választásunk van 2018-ban, de azért érdemes megnézni az oddsokat.

Ki lesz a hivatalosan miniszterelnöknek kinevezett jelölt?
Orbán Viktor 1.15
Szél Bernadett 7.00
Karácsony Gergely 7.00
Vona Gábor 9.00
Gyurcsány Ferenc 20.00
Bárki más 20.00

Különösebb politizálás, illetve véleménynyilvánítás kizárásával is tisztán láthatjuk, hogy a papírforma szerint 2018 áprilisa után is vélhetően Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke. A Fidesz egyik alapító tagja után az LMP, valamint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett, illetve Karácsony Gergely következnek. Egy kicsivel alattuk van Vona Gábor, majd egy tekintélyes űrt követően Gyurcsány Ferenc neve tűnik fel a listában.

A Fidesz-KDNP megszerzi a parlamenti helyek legalább kétharmadát az április 8-ai országgyűlési választást követően?
Igen 3.00
Nem 1.30

A halványzöld iroda szorzóiból az is jól látszódik, hogy az április 8-ai választásokon nincs igazán nagy esélye a kétharmados többségnek.

Mi a véleményetek a választás esélyeiről, szerintetek kire érdemes fogadni ilyen szorzón?

Ezúton kérjük a kedves kommentelőket, hogy kulturált, személyeskedéstől mentes hozzászólásokban fejtsék ki véleményüket!