Magyar Kupa

Szenzációs szorzóval fogadhatunk a kupában

  • varin

Izgalmas visszavágó vár ránk Dorogon, ahol a Lokinak több gólt is kell szereznie a továbbjutáshoz.

180 percnyi tömény borzalmon van túl a Debrecen együttese, a Loki előbb a Magyar Kupában, majd a bajnokságban kapott ki hazai pályán. Öröm az ürömben, hogy Vargáék előtt itt a lehetőség a javításra legalább az első sorozatban, ám ehhez a DVSC-nek biztosan legalább két gólra lesz szüksége a másodosztályú Dorog ellen.

A debreceniek a hazai 1-2-t követően nem rejtették véka alá véleményüket: kellő önkritikával bevallották, bizony lebecsülték Schindler Szabolcs gárdáját és nagy mellénnyel léptek pályára a másodosztályú ellenféllel szemben. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen Mészáros Márk vezérletével a dorogiak megfordították a mérkőzést, így az előny egyértelműen a kiscsapatnál van.

Fotó: haon.hu

Noha a dorogiak a hétvégén hazai pályán vereséget szenvedtek a Budaörstől, a Buzánszky Stadionban igen izmos mérlege van a kiscsapatnak, hiszen kapitulált itt már a Nyíregyháza, a Zalaegerszeg és egyedülálló módon az MTK is, és noha a Merkantil Bank Ligában csupán a 12. helyen áll a komáromi csapat, a hazai mérlegük a hatodik legjobb.

Véleményem szerint a Loki nem követi el ismételten azt a hibát, hogy lebecsüli ellenfelét, ráadásul a játék képe is teljesen más lehet, mint a Nagyerdőben. Amíg a Loki hazai pályán nem sietett sehová, gondolták, hogy majd jönnek maguktól a gólok, a vendégek pedig úgysem merészkednek át a félpályán, addig Bódiéknak most támadólag kell fellépniük és gólokat kell szerezniük, méghozzá a biztonság kedvéért legalább hármat.

A debreceniek egymaguk elintézhetik az overt, ha jól jön ki a lépés, de ne legyünk benne biztosak, hogy a hazaiak gól nélkül maradnak. Én a magam részéről 1-3-as végeredményt tippelek, de az sem lepne meg, ha 120 perc alatt dőlne csak el a továbbjutó kiléte. A közös pont a fenti két végeredményben, hogy mindkettővel igen jó pénzt kaszálhatunk.

hatharom.com
Debrecen és 2.5 gól felett
Odds: 2.60
[2677659] 2018-02-28 13:00:00 Dorogi FC - Debrecenx;