Tipp

Fucsovics áldozatával nyernénk

  • Cesc18

Nicolas Kicker rövid időn belül másodszor is legyőzheti Victor Estrellát.

A héten Sao Paulóban zárul a Golden Swing, azaz a latin-amerikai salakos túra. Az utolsó alkalom, hogy a borítás szerelmesei az európai szemcsés viadalok előtt valami nagyot alkossanak. Az argentin Nicolas Kicker is valami ilyesmiben reménykedik, bár ő messze nem tartozik a végső győzelemre esélyes játékosok közé. 

Kicker neve elsősorban onnan lehet ismerős számunkra, hogy az Australian Openen őt győzte le Fucsovics Márton a legjobb 16 között. A dél-amerikai teniszezőtől egyébként óriási fegyvertény volt, hogy odáig is el tudott jutni, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy két meccset húzott be 5.00+ szorzóval.

Kicker a Golden Swing első állomását, Quitót kihagyta, Buenos Airesben és Rióban viszont pályára lépett. Ugyan csak egy meccset nyert a két tornán, azonban nem muzsikált rosszul. Buenos Airesben a nála jobbnak számító Guido Pella verte, míg Rióban a későbbi döntős Fernando Verdasco, ám mindkétszer csak döntő szettben maradt alul.

Azt az egy győzelmét éppen mostani ellenfele, Victor Estrella ellen jegyezte.

A 37 éves dominikai háromszoros címvédőként Quitóban ezúttal csak egy meccset tudott fogni, majd New Yorkban játszott kemény pályán, de ott sem sok babér termett számára. Ezt követően visszatérve salakra sima két szettben (6-3, 6-3) kapott ki Kickertől. 

Az elmúlt egy héten nem sok minden változhatott, jelenleg az argentin játssza a jobb teniszt, és véleményünk szerint ismét könnyedén érvényesíti a papírformát.

Nicolas Kicker-Victor Estrella
hatharom.com
Kicker 2-0-ra nyer
@1.75
Fogadási határidő: kedd, 16:30