NB I

Ennyiért nyeretnénk a Fradit - oddsok a hétvégi fordulóra

Puskás Akadémia - Debrecen, Honvéd - Videoton és Diósgyőr - Fradi meccsek a hétvégi menüben, lássuk, milyen oddsokkal fogadható a következő forduló.

Fotó: fradi.hu

A szokásoknak megfelelően elsőként a Tippmixpro publikálta szorzóit az OTP Bank Liga soron következő fordulójára. A 21. körben több rangadót is rendeznek, a bajnoki címvédő Honvéd a Fradi után a Videotonnal is megmérkőzik, míg a listavezető zöld-fehérek Debrecenben csapnak össze a Diósgyőrrel.

   
  1 x 2
Puskás Akadémia - Debrecen 2.75 3.15 2.50
Haladás - Vasas 2.25 3.20 3.10
Balmazújváros - Paks 2.40 3.20 2.85
Diósgyőr - FTC 4.50 3.50 1.75
Újpest - Mezőkövesd 1.65 3.55 5.00
Honvéd - Videoton 3.40 3.25 2.10

Kezdjük is a sort rögtön ezzel az összecsapással. A Fradi egy magyar szinten kifejezetten élvezetes találkozón vert 5-2-re a Honvédot és bizony Thomas Doll csapatának játéka helyenként megütötte azt a szintet, amit a szurkolók is elvárnak. Ahogy annak a meccsnek az előzetesében is írtuk, a Fradi egy sikeres téli alapozáson van túl és a keret valamennyi tagja is bevethető, vagyis számítani lehetett rá, hogy jól kapja el a rajtot a trónkövetelő. A DVTK kapcsán viszont a csalódottság az úr, Bódog Tamás a Pakson elszenvedett 2-1-es vereséget követően lehangolóan nyilatkozott csapata teljesítményéről.

Mivel a miskolci stadion nem készült még el, így a találkozót semleges pályán, Debrecenben rendezik majd meg, ez pedig véleményünk szerint megkönnyítheti a Fradi dolgát is. 1.75-ös szorzóért ezt a tippet nem nagyon lehet otthagyni.

Nyerni tudott hétvégén a Videoton is, amely a Vasast győzte le 2-1 arányban. A mérkőzés képe alapján azonban a fehérváriak nem voltak olyan meggyőzőek, mint például a Fradi, így az egyébként szintén jó meccset produkáló Honvéd ellen nem lesz egyszerű dolguk. Komoly presztízscsatává alakult ki ez a párharc, így szerintünk bármi megtörténhet, talán a végeredményt illetően jobb, ha távol tartjuk magunkat a fogadásoktól.

A Debrecenben bravúrgyőzelmet arató Balmazújváros már hat forduló óta veretlen, hazai pályán pedig a Paks ellen is jó lehet legalább az egyik pontra. Az oddsok alapján teljesen háromesélyes ez a mérkőzés, a két csapat korábbi két egymás elleni meccsének aránya 1-1, így talán most összejön egy döntetlen.

Az Újpest méltóképpen emlékezett meg a múlt héten elhunyt egykori játékosáról, Lázár Bencéről, a győzelem pedig lökést adhat a Mezőkövesd ellen is. A borsodiak Kuttor Attila kezei alatt továbbra is egy erősen célfutballt játszó alakulat, így az időjárás viszontagságaitól szenvedő újpesti pályán sem várhatunk szemet gyönyörködtető meccset. Az under jó választás lehet ide, bár a két csapat 2017-es egymás elleni mérkőzésein potyogtak a gólok.

A kiesés szempontjából nagyon fontos találkozóra kerül sor Szombathelyen, ahol a 11. helyezett Haladás a 10. Vasast fogadja. Az angyalföldiek nyeretlenségi szériája immáron október 17. óta tart, akkor azonban éppen a szombathelyi gárdát sikerült legyőznie. Igazi ki-ki meccsre van kilátás, a nagy tét pedig rányomhatja a bélyegét a játékra is. Vereséget egyik fél sem szeretne elkönyvelni, így döntetlenközeli eredményt és kevés gólt várunk Vas megyében.

2018-03-03;212
239099