Heti műsor

A rangadók hete következik!

Többek közt Arsenal-City, City-Chelsea, Barca-Atlético, Lazio-Juve, Napoli-Roma és Milan-Inter meccseket is rendeznek a héten!

A hét eseményei

Alaposan belelendülnek a magyar focisták, a héten ismét Magyar Kupa és NB I-es találkozókat is rendeznek hazánkban.

Kedden az Újpest-Paks első felvonása következik, míg szerdán a Dorog-Debrecen, a Vác-Diósgyőr, a Puskás Akadémia-ZTE, a Balmazújváros-Győr és a Honvéd-Siófok meccsekre lesz érdemes odafigyelni.

Hétvégén jön a 21. forduló az élvonalbeli pontvadászatban, amikor is a Honvéd-Videoton lesz a játéknap csúcsmeccse, de a Diósgyőr-Ferencváros és a Puskás Akadémia-Debrecen ütközet is tartogathat érdekességeket.

A Magyar Kupa és az NB I-es találkozókkal bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2539024] 2018-03-03 19:30:00 Honvéd - Videoton FCx;

A Manchester Cityre két rangadó is vár a héten. - Fotó: Twitter

Angliában a hét elején az FA Kupa újrajátszásokra kerül sor, a két meccs közül pedig a szerdai, Tottenham-Rochdale (H: 1.08 D: 7.25 V: 20.00) összecsapás emelkedik ki, ahol egyértelműen a hazai csapat a toronymagas favorit.

Csütörtökön pótolják az Arsenal-Manchester City (H: 3.65 D: 3.75 V: 1.85) mérkőzést, ami a Ligakupa finálé visszavágójának is beillik, szombaton pedig már startol a 29. forduló. A hétvégén olyan ütközeteket rendeznek, mint például a Tottenham-Huddersfield, a Liverpool-Newcastle, a Brighton-Arsenal vagy a játéknap rangadója, a Manchester City-Chelsea.

A Bundesliga 24. fordulójának zárómeccsét hétfő este tartják, a Dortmund az Augsburg (H: 1.50 D: 4.25 V: 5.75) együttesét fogadja. A 25. fordulóban a rekordbajnok Bayern München a Freiburg otthonában vendégeskedik, Dárdai Pálék a Schalke, míg Szalai Ádámék az Augsburg otthonában vizitálnak. A játéknap rangadóját Lipcsében rendezik, ahol Gulácsi Péterék a Dortmunddal találkoznak.

Spanyolországban dupla fordulót rendeznek az előttünk álló hét napban, a nagyok közül a Real Madrid először az Espanyol otthonába utazik, majd a Getafét fogadja, a Barcelona a Las Palmashoz látogat, majd az Atlético Madriddal csap össze a Camp Noúban, míg a Matracosok a katalánok előtt a Leganesszel találkoznak hétközben a fővárosban.

Olaszországban hét elején a nemzeti kupára fókuszálunk, ahol az elődöntők visszavágói következnek. A Juventus 1-0-s előnyből az Atalantát (H: 1.50 D: 3.65 V: 5.75) látja vendégül, míg a Lazio-Milan (H: 1.80 D: 3.30 V: 3.95) párharc 0-0-ról folytatódik.

A Serie A-ban a 26. forduló zárómérkőzésén hétfőn este a Napoli a Cagliarihoz (H: 8.00 V: 4.65 D: 1.35) utazik, ahol toronymagas favoritnak számít. Hétvégén ugyanakkor már a 27. kör következik Itáliában, amely a rangadók fordulója lesz, hiszen Lazio-Juventus, Napoli-Roma és Milan-Inter összecsapásokat is rendeznek szombaton és vasárnap!

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2523028] 2018-03-04 17:00:00 Manchester City - Chelseax;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi Magyar Kupa, NB I-es, topligás, illetve NB II-es találkozóra lesz érdemes fogadni, ahol többek közt Gyirmót-Kisvárda és Vác-MTK rangadókat rendeznek.

A férfi kézilabda kirakatcsapataink utolsó BL-csoportmeccsüket játsszák a héten, a Veszprém a Celjét fogadja, míg a Szeged Barcelonába látogat. Női gigaklubjaink közül a Győr hétfőn a CSM Bukarestet fogadja, majd az NFH Nyk otthonába látogat, míg a Ferencváros sorsdöntő meccsen a Metz alakulatát látja vendégül, a darts Premier League-ben pedig az ötödik forduló következik.

Mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!