Spanyol foci

A spori nem kajálta be, Suárez hülyét csinált magából - videó

  • ivan

A Barcelona uruguayi támadója nagyon dörzsölt akart lenni, de a játékvezető átlátott a szitán és pofára ejtette.

fcbarcelona - facebook.com

Azt eddig is tudni lehetett Luis Suárezről, hogy nem megy a szomszédba egy kis csibészségért. A Barcelona sztárcsatára ezt a Girona elleni hétvégi bajnokit újra bebizonyította, ám pechére a mesteri terv nem szülte meg a várt eredményt.

Suárez a szombati meccs előtt négy begyűjtött sárga lapnál járt, így eltökélte, hogy a Girona ellen megszerzi az ötödiket is, ezzel pedig automatikusan eltiltatja magát a Las Palmas elleni meccsről.

Mindez azért lett volna fontos Suáreznek, hogy így biztosan ott lehessen a közelgő Atlético Madrid elleni rangadón.

Suárez meg is tett mindent célja eléréséért, a mérkőzés hajrájába viszont totál komikus jeleneteket eredményezett. A 93. percben ugyanis az uruguayi egészen látványos bohóckodást mutatott be, ám hiába tépte le kis híján a nadrágot is az ellenfélről és jelezte, hogy ez bizony lapot ért,  a játékvezető nem ette meg, amit kifőztek neki és nem adott lapot a csatárnak.

Suárez csak röhögött az eseten, de lehet csak kínjában, hiszen így maradt a 4 sárga és figyelhet oda majd a következő meccsen.

Az utóbbi időben egyre több figyelmet kapnak a játékosok efféle trükközései, ami ellen a szövetségek igyekeznek hatékonyabban fellépni. Az UEFA például nemrég precedens módon két meccsre elmeszelte a reálos Dani Carvajalt, amiért a BL-csoportkör utolsó előtti fordulójában szándékosan kisárgázta magát, hogy az egyenes kieséses szakaszra már tiszta lappal vághasson neki. 

A Barcelona egyébként egy látványos meccsen 6-1-re verte a Gironát, Suárez három, Messi pedig két gólt szerzett és ismét betalált a téli igazolás Philippe Coutinho is.

A katalánok továbbra is magabiztos előnnyel vezetik a bajnokságot az Atlético Madrid - Real Madrid duó előtt. A góllövőlistát továbbra is Messi vezeti, de már csak két találatra van tőle Suárez, akinek gólkirályi címére januárban még 8-szoros pénzért lehetett fogadni, erre a lehetőségre pedig ebben a cikkünkben fel is hívtuk a figyelmeteket.

240918