Sportfogadás

Újabb kombit húznánk be - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Győzelmet várunk a Szegedtől a Zágráb ellen. - Fotó: Facebook

Szeged-RK Zagreb
Tipp: Szeged
Odds:
 1.37 @ Tippmixpro

Jól megy a szekere a szegedi csapatnak a 2018-as esztendőben, hiszen az idei hat tétmeccséből ötöt megnyert - többek közt a Löwen otthonában is sikerrel járt -, s mindössze egyet veszített el. A múlt heti vereség miatt pedig nem kell szomorkodnia Juan Carlos Pastor fiainak, hiszen a BL-címvédő Varadar Szkopje otthonában kaptak ki. Úgy tűnik tehát, hogy az Európa-bajnokság alatt a spanyol mester felrázta csapatát, s ismét megfelelő ritmusban kézilabdázik a MOL-Pick.

Első idei hazai BL-meccsén a Zagreb együttesét fogadja a Szeged, amely gárda Plockban kikapott, viszont múlt héten a Nantes alakulatát meglepetésre 23-22-re legyőzte hazai pályán, így a horvátok számára a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú lesz a szombati ütközet. 

Ugyanakkor felek közt minőségbeli különbség van a magyar csapat javára, amelyhez, ha hozzátesszük azt, hogy tavaly oda-vissza a Szeged nyert, szintúgy, mint szeptemberben idegenben, akkor a hétvégi meccs egyértelmű esélyese a hazai alakulat.

Buducsnoszt Podgorica-FTC
Tipp: FTC +2,5 (ázsiai hendikep)
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Szinte napra pontosan egy hónapja mérte össze tudását a Ferencváros és a Buducsnoszt együttese Magyarországon, amikor is az FTC magabiztosan, nyolc találattal győzte le montenegrói ellenfelét. Ezúttal fordított pályaválasztással mérkőznek meg a felek, azonban még így is Elek Gábor csapata a szombati ütközet esélyese.

A zöld-fehérek ugyanis minden téren felülmúlják az idei szezonra meggyengülő Podgoricát, arról nem is beszélve, hogy tavaly, amikor még igazi oroszlánbarlangnak számított a Moracsa Sportcsarnok, Szucsánszki Zita vezérletével a zöld-fehérek 33-25-re tudtak nyerni ott.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve azt, hogy a Fradi nem hibázhat, ha meg akarja kaparintani a második helyet, úgy véljük, hogy a budapestiekre kínált +2,5-ös hendikepben igen nagy érték van, hiszen ebbe a tippbe a döntetlen és a maximum kétgólos hazai siker is belefér.

Videoton-Vasas
Tipp: Videoton
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

Az utóbbi években a Vasas együttese a Videoton mumusának számít, hiszen a felek utolsó öt egymás elleni meccsén a székesfehérvári alakulat nem tudott nyerni, sőt pontot is csak kettőt szerzett. Hétvégén viszont fordulhat a kocka, szerintünk a csapatok szombati ütközete a Vidi sikerével ér véget.

A formákat tekintve mindkét fél gödörben van, hiszen mind a két együttes három vereséggel zárta az őszi szezont. A felkészülési időszakban viszont a Videoton jól teljesített, főleg az alapozás második felében, mivel azon találkozókon, amelyeken az első garnitúra kapott lehetőséget, azokat kíméletlenül behúzta a csapat.

A Vidi többek közt ezen időszakban az U21-es orosz válogatottat, az FK Krasznodart, a Tiencsin Tedát győzte le, míg a főpróbán a Mosonmagyaróvár sem okozott problémát Marko Nikolics csapatának. Mindezek mellett a csapatnak erősítenie is sikerült, hiszen az érkezők között olyan arcokat találunk, mint Huszti Szabolcs, Boban Nikolov, Sztefan Scsepovics vagy Tomas Tujvel, fontos távozója pedig nem volt a gárdának.

A Vasas a lehetőségeihez képest erősített a télen, hiszen Barczi Dávid, Csiki Norbert, Egerszegi Tamás és Laczkó Zsolt szignóját is megszerezte, s mivel komoly távozója nem volt az angyalföldieknek, így lényegében erősödtek. Ugyanakkor a felkészülési időszakban a valamire való ellenfelek - Honvéd, MTK, Soroksár - ellen rendre vereséget szenvedtek, ami nem sok bizakodásra ad okot a tavaszi nyitányra.

Az eddig elhangzottak tükrében, illetve annak köszönhetően, hogy a Videotonnak három pont a lemaradása az éllovas Ferencvárossal szemben, az ilyen kaliberű találkozókat hazai pályán kíméletlenül be kell húznia, ami szerintünk össze is jön a székesfehérvári alakulatnak.

hatharom.com
Szeged-RK Zagreb Szeged
Buducsnoszt Podgorica-FTC FTC +2,5 (ázsiai hendikep)
Videoton-Vasas Videoton
@2.31
Fogadási határidő: 17:00