Tipp

Nagyon jól kereshetünk a hétvége legbiztosabb gólszerzőjével

  • varin

Illene végre az Internek felébrednie a pocsék szériából, de Icardira továbbra sem számíthatnak a kék-feketék.

Rendkívül érdekes bajnoki találkozót rendeznek Milánóban szombat este, a kék-feketék a Beneventót fogadják a San Siróban. A Nerazzuri pocsék formában van, ám ha van csapat, amely ellen javíthatnának Perisicék, az bizony az újonc és sereghajtó Benevento.

A Boszorkányoknak igen egyértelmű az idegenbeli mérlegük, 12 meccsből 12-t elveszítettek, ezeken a találkozókon pedig átlagosan 2,5 gólt kaptak. Ráadásul viszonylag jó volt eddig az idegenbeli sorsolásuk, hiszen "csak" a Roma, az Atalanta, a Juventus, a Napoli és a Sampdoria ellen játszottak a topcsapatok közül, ám ezeken a meccseken összesen 16 gólt kaptak.

Fotó: 24.hu

Luciano Spalletti csapatának tehát papíron nem kéne gondot okozzon az ellenfél kiütése, ám az Inter egészen pocsék formában van. Legutóbb Genovában szenvedtek vereséget, így az utolsó tíz bajnokijukból csupán egyet húztak be.

Az első számú gólfelelős, Mauro Icardi ezúttal sem léphet pályára, így ismételten Citadin Éder lehet az ék. Az az Éder, aki többnyire csak percekre állhat be az argentin kollégája miatt, ám amikor végigjátssza a mérkőzéseket, rendszerint betalál.

Ha végre összekapja magát Spalletti csapata, gólgála is kisülhet a pocsék forma közepén. A Benevento hazai pályán még képes megszorongatni a riválisokat, de idegenben csak néha-néha jók egy szoros vereségre. Véleményem szerint legalább 3 gólra képes lesz az Inter, ebből pedig egyszer a gólfelelős Éder is betalál majd.

hatharom.com
Citadin Éder gólt szerez
Odds: 2.10
[2588575] 2018-02-24 20:45:00 Inter - Beneventox;