Német foci

Ez lehet a nyerő tipp Dárdai bőrnadrágosok elleni meccsére

Nem sok jót jósolunk volt kapitányunk bajor kirándulására, a becsülettalálatot azonban megelőlegezzük csapatának.

Szombat délután igazi csemege várja a Bundesliga magyar rajongóit, hiszen a Hertha az Allianz Arenába látogat. Dárdaiék az esélytelenek nyugalmával utaznak Münchenbe, azonban fogadkoznak, hogy a meglepetés is benne lesz a pakliban.

1x2    
Bayern München Döntetlen Hertha
1.15 7.00 20.00

A német rekordbajnok nem is kérhetett volna szebb rajtot a 2018-as esztendőre, hiszen kezdésnek 3-1-re verték az akkor épp a Bundesliga legjobb formájában lévő csapatát, a Bayer Leverkusent, és az azt követő hét meccsüket is (5 bajnoki, 1 Német Kupa, 1 BL) is egytől egyig behúzták. A legtöbb rivális gárdánál általában az a kérdés, hogy mennyi időbe telik amíg összeroppannak a teher alatt, amit a Bayern rájuk tesz, a Hertha azonban legutóbbi két meccsén is sikeresen tartóztatta fel Lewandowskiékat.

Bayern München#ger-bayern_munich#5

A fővárosi csapat komoly blamába futott az előző fordulóban, hiszen a sereghajtó Mainz verte őket otthon 2-0-ra és a magyar mester szerint ez volt karrierje alatt a legrosszabb hazai meccsük. 

Érdekes, hogy Dárdaiék ugyan a legutóbbi hét meccsükből háromszor nem tudtak betalálni, ezek azonban egytől egyig a tabellán rosszabb pozícióban tanyázó opponensek voltak. A nagyok ellen ellenben kifejezetten jól megy idén a Herthának,  a Leverkusent 2-0-ra verték idegenben, a Lipcsét is meg tudták lepni a Red Bull Arenában (3-2), a Dortmundot és a Hoffenheimet pedig 1-1-re tartották saját közönségük előtt.

Nyilvánvaló, hogy piszok nehéz feladat vár ránk, de azt várjuk - ahogy minden meccsünkön - hogy a csapat a határait átlépve teljesítsen.

- mondta Michael Preetz sporigazgató.

Támadóerejükre nem lehet panasz és Ibisevic orrtörése miatt ismét a fürge fiatal német, az 5 gólnál járó Selke és a veterán csatár, a 9 találattal házi gólkirályi címre gyúró Kalou kerülhet be a meccset a pályán indító tizenegybe, ám az is megeshet, hogy az elefántcsontparti játékos helyén a fürgébb, ámde kevésbé rutinos Lazaro kap majd bizalmat.

A 23 éves Davie Selke ismét megcsillogtathatja tehetségét. fotó: archív

A hazaiaknál Heynckes minden bizonnyal ismét rotálni fog, amit könnyű szívvel tehet, mivel elképesztő mély a keretük. James kisebb izomprobléma miatt dőlt ki a Besiktas elleni meccsen, de Hummels és Kimmich játéka is kérdéses a Bajnok Ligájában elszenvedett kisebb sérülések miatt. A kezdőbe várható Arturo Vidal a Wolfsburg ellen letöltötte egymeccses eltiltását, valamint a BL-meccsen pihenőt kapott Thiago, Rudy és Bernat is a startra hajt majd, pontos információval azonban csak pár órával a meccs előtt rendelkezhetünk majd.

[2544120] 2018-02-24 15:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx

A Bayern jelenlegi formáját elnézve a győztes kilétében persze nehéz lenne kételkedni, és a Besiktas ellen ugyan elrontotta a tippünket a korai kiállítás, most ismét nekiszaladunk a mindkét csapat lő gólt + hazai opciónak. A Hertha gólját már alapból remek szorzón kínálják a bukik, hiszen átlagban @2.00-szeres pénzt ér, ezt azonban kár lenne nem párosítani az imént említett kombinációval, ami rádob egy kis pluszt az amúgy sem alacsony oddsra.

Bayern - Hertha
hatharom.com
MINDKÉT CSAPAT LŐ GÓLT + 1X2 - Hazai és igen
@2.60
Fogadási határidő: szombat 15:30
[2544120] 2018-02-24 15:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx;
239384