NB I

Ezzel a tippel nyernénk a Fradi-Honvédon

  • ivan

Véget ért a téli szünet az NB I-ben, a tavaszi szezon pedig egy fővárosi rangadóval folytatódik.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a forduló meccsét rendezik a Groupama Arénában, ahol az őszi bajnok Ferencváros a bajnoki címvédő Budapest Honvéd csapatát fogadja. A két csapat között jelenleg 13 pont a különbség a tabellán, így nem csodálkozhatunk azon, ha a fogadóirodáknál a pályaválasztó Fradi a favorit.

1x2    
FTC Döntetlen Honvéd
1.65 3.55 5.00

A Fradi kiváló formában zárta az őszi szezont, a legutolsó 10 bajnoki fordulóban csak egyetlen vereséget könyvelhetett el, miközben nyolc győzelmet is aratott, így a remek hajrának köszönhetően megérdemelten telelhetett a tabella elején.

A Honvéd jóval kiszámíthatatlanabbul teljesített az ősszel, volt példa, hogy zsinórban három meccset is megnyert, de olyan is előfordult, hogy egymás után háromszor is kikapott.

Az biztos, hogy ebben a párharcban a formának nem sok jelentősége van, egy hamisítatlan presztízsrangadóról beszélünk, ahol rendre komoly feszültség uralkodik a játéktéren és a lelátókon egyaránt.

[2539012] 2018-02-24 19:30:00 Ferencváros - Honvédx;5

A téli felkészülésről mindkét oldalon pozitívan nyilatkoztak. A keretek mindkét oldalon egyben maradtak, kulcsemberek egyik csapattól sem távoztak, és egy-két minőségi érkezővel azért számolhattak. Az alapozás során mindkét együttes számos külföldi csapat ellen játszott felkészülési mérkőzést, a Fradi többek között legyőzte a Lokomotiv Moszkvát, a spanyol Cadizt vagy éppen a szlovén Domzalét is.

Thomas Doll vezetőedző a FradiMedia-nak nyilatkozva arról beszélt, hogy a játékosok jó formában és egészségesen várják a bajnoki rajtot, elégedett volt az alapozás során elvégzett munkával és bizakodva várja a tavaszi rajtot a Honvéd ellen.

A Honvédnál edzőváltás is történt a télen és immáron Supka Attila irányításával készülnek a piros-feketék. A tréner kiemelte, hogy a Fradi ellen játszani mindig nagy kihívás, de bízik benne, hogy meglepetést tudnak okozni a Groupamában.

'Azt várom a szombati mérkőzéstől, hogy egy jó ellenfél ellen meg tudjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. A Ferencváros nehéz ellenfél több olyan játékosa is van, aki mérkőzést tud eldönteni, rájuk fokozottan figyelnünk kell. A tavalyi bajnok a jelenlegi első helyezett ellen lép pályára, bízom benne, hogy a játékosok átérzik ennek a rangadónak a jelentőségét. Kevés csapat vitt el a Groupama Arénából pontot, bízom benne, hogy mi ponttal, pontokkal térünk haza az Üllői útról.” - fogalmazott Supka a honvedfc.hu-nak.

Az előzményeket ismerve valóban benne van a pakliban, hogy a szezonnyitó ellenére mindkét csapat jó teljesítménnyel rukkol elő. A Fradi erőt meríthet abból is, hogy szeptemberben 3-1-re verte idegenben a kispestieket, ráadásul ebben a felállásban utolsó hat meccsét be tudta húzni a Honvéd ellen.

Véleményünk szerint jelenleg jobb csapat a Fradi a Honvédnál, sokkal több minőség játékosa van a zöld-fehéreknek, a hazai pálya pedig egy olyan plusz löketet adhat, ami szintén az ő esélyeiket növeli.

Ferencváros - Honvéd
hatharom.com
Hazai és 1,5 gólnál több
@1.75
Fogadási határidő: szombat 19:30
[2539012] 2018-02-24 19:30:00 Ferencváros - Honvédx;