Európa Liga

Ismét gólokkal nyernénk - tippek az EL-re

A Villarreal-Lyon és a Zenit Szentpétervár-Celtic meccsekre fogadunk az EL-visszavágók közül.

Legalább három gólra számítunk a Villarreal-Lyon meccsen. - Fotó: Twitter

Villarreal-Lyon
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A felek odavágója igen eseménydúsra sikeredett, amit végül a Lyon 3-1 arányban behúzott. Ennek köszönhetően a Villarrealnak minimum két lőtt gólra van szüksége, ha ki akarja harcolni a továbbjutást.

S miért ne akarná? A hazaiak ugyanis nemzeti kupasorozatuknak már búcsút mondtak, a bajnokságban mindössze a hatodik helyen tanyáznak, avagy itt az esély a bizonyításra. A spanyol csapat ugyanakkor hullámvölgyben van, az elmúlt négy tétmeccsén nem tudott nyerni, de, ami bizalomra adhat okot számukra, az az, hogy ezen ütközeteken rendre szereztek gólt, s hazai pályán összességében abszolút nem lehet rájuk panasz.

A Lyon egy kisebb gödörből jön ki, ugyanakkor jó úton járnak a franciák, hogy visszanyerjék korábbi formájukat, amit az odavágó is bizonyít. Hétvégén viszont kétgólos előnyről adták döntetlenre meccsüket a Lille otthonában, avagy a vendégek is könnyen sebezhetők.

Mindezeknek köszönhetően úgy véljük, hogy a visszavágó is egy nyíltsisakos küzdelmet hozhat, s igen jó esély van arra, hogy a felek meccse újfent legalább három gólt hozzon.

[2681005] 2018-02-22 19:00:00 Villarreal - Lyonx;

Zenit Szentpétervár-Celtic
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A múlt héten ezzel a mérkőzéssel már sikerült kaszálnunk, s most is ez a tervünk a Zenit és a Celtic összecsapásán.

A felek első meccsén a skótok 1-0-ra tudtak nyerni, aminek köszönhetően az oroszoknak nem kell fejjel a falnak rohanniuk a visszavágón, hiszen egy bekapott gól esetén minimum hármat kellene szerezniük a továbbjutáshoz.

A glasgowi csapat pedig vélhetően a rombolásra fekteti a hangsúlyt, egyébként is az utóbbi évek skót bajnoka még hazájában is szenved az elmúlt hetekben, hiszen az utolsó két bajnokiján például nem tudott nyerni, a kiesőjelölt Patrick ellen pedig a szerencsének is köszönhetően jutott tovább a kupában.

Az előjelek alapján tehát ezúttal sem várhatunk gólfesztivált, főleg, hogy mindkét csapatnak fontos a sorozat, avagy meglepő lenne, ha az egygólos odavágót követően a visszavágó, legalább négy találatot hozna.

[2681002] 2018-02-22 19:00:00 Zenit Szentpétervár - Celticx;
hatharom.com
Villarreal-Lyon Több, mint 2,5 gól
Zenit Szentpétervár-Celtic Kevesebb, mint 3,5 gól
@2.02
Fogadási határidő: 19:00