Európa Liga

A Salzburg győzelme kétszeres pénzt hozhat

A párharc első meccsén 2-2-t játszott az osztrák csapat az Aneotában, így helyzeti előnyből várja a visszavágót.

Az Európa Ligában nincs megállás, egy héttel az első legek után már itt is vannak a visszavágók, és a kevesebb kihagyás által talán kicsit fogadhatóbbak is a meccsek. Beharangozónkban a Salzburg-Real Sociedad párharcot vesszük górcső alá, melynek második felvonását 21:05-kor kezdik meg a Red Bull Arenában.

1x2    
Red Bull Salzburg Döntetlen Real Sociedad
2.25 3.35 3.00

A San Sebastiani meccsen már úgy tűnt, hogy 2-1-el zárul a meccs, azonban az utolsó pillanatokig küzdő Red Bull Takumi Minamino 94. percben esett góljával nem csak, hogy ikszre mentette a meccset, de a párosítás kimenetelét is döntően befolyásolhatta. Fantasztikus eredmény volt ez Marco Rose fiainak, mivel a sorsolást követően a bukik a spanyolokat látták esélyesebbnek a legjobb 16 közé kerülésre, immár azonban máshogy fest a képlet. A    -nál jelenleg @1.48 a bikák- és @2.45 a baszkok oddsa a továbbjutásra.

Volt okuk az örömre, de vajon ki nevet a végén? fotó: marca.com

Egy hosszú menetelés a vendégek szezonját is megmenthetné, akik jelenleg a csalódást keltő 12. helyen állnak a La Ligában és egész szezonban inkonzisztens teljesítményt produkálnak. Mivel a nemzetközi kupaindulás így jövőre elúszni látszik, így Eusebio Sacristian és gárdája nem tehet mást, mint mindent beleadva küzd, hogy összejöjjön az áhított továbbjutás és akár egy legjobb négy, amely máris más fényben tüntetné fel a baszkok szezonját.

A sorsdöntő csatára való hangolódás mindkét gárdának jól sikerült, hiszen a Salzburg 4-0-ra, míg a Sociedad 3-0-ra tudott nyerni a bajnokságban. Ha a közelmúlt meccseit nézzük, akkor azonban a vendégeknél befigyel egy 5-2-s és egy 4-2-es bukta is, igaz a Real Madrid és a Villarreal ellen.

Real Sociedad#esp-real_sociedad#5

A kezdők tekintetében nem várható nagy változás, igaz a hazaiaknál sárgák miatt eltiltásra került Duje Caleta-Car. Az első meccs egyik hőse, a Unitedet is megjárt, akkor csereként beállva gólt szerző Adnan Januzaj ezúttal könnyen elképzelhető, hogy végig focizhatja a meccset. Sokba kerülhet továbbá a spanyoloknak sztárcsatárjuk, Willian Jose nélkülözése, aki lábujjtörés miatt dőlt ki.

Azt se felejtsük, hogy osztrákok egészen hihetetlen szériában vannak, és augusztusig kell visszamennünk, ha vereség után kutatunk házuk táján.

Legutóbbi 26 tétmeccsükön nem találtak legyőzőre, mindemellett 12 meccse veretlenek az Európa Ligában is.

A mesés menetelés, a hazai közönség és a kulcsemberek bevethetősége miatt jó üzletnek tűnik a Salzburgra @2.25-ös szorzó, akik viszont nem bíznak a sikerükben, nyugodt szívvel pakolhatják a mindkét csapat lő gólt, amire elég zsugorian lett kiszabva az odds, és csak @1.45-öt fizet.

[2681006] 2018-02-22 21:05:00 Salzburg - Real Sociedadx;