Premier League

Többek közt a Liverpoollal nyernénk

A Liverpool-West Ham és a Burnley-Southampton meccsekkel nyernénk szombaton.

Többek közt a Liverpoollal nyernénk. - Fotó: Twitter

Liverpool-West Ham
Tipp: Liverpool és több, mint 2,5 gól
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Ismét pazar formában van a Liverpool, hiszen a Swansea és a West Brom elleni vereségeket követően háromszor nyertek a Vörösök - Portóban például 5-0-ra -, míg a Tottenham ellen 2-2-es döntetlent játszottak. A West Ham ugyan megnyerte legutóbbi bajnokiját, ám azt megelőzően igen gyengén teljesítettek a Kalapácsosok.

Mindkét fél igen régóta készül erre a mérkőzésre, hiszen amíg a hazaiak 10, addig a vendégek 14 napja nem játszottak tétmeccset. Azonban a liverpooliaknál csak Nathaniel Clyne marad ki, míg a londoniaknál hatan - Pedro Obiang, Andy Carroll, Arthur Masuaku, Winston Reid, Edimilson Fernandes, Manuel Lanzini - is lelátóról követhetik a mérkőzést.

Mindezek tükrében, továbbá a minőségi különbségeket, a formákat és a hazai pálya előnyét figyelembe véve egyértelműen a Liverpool a meccs toronymagas esélyese, s Jürgen Kloppék idei eredményeit megvizsgálva a Vörösök sikere mellett az sem lenne meglepő, ha legalább három gól születne a mérkőzésen.

[2523019] 2018-02-24 16:00:00 Liverpool - West Ham Unitedx;

Burnley-Southampton
Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A szezon meglepetéscsapatának kikiáltott Burnley egyre nagyobb gödörben van, hiszen december közepe avagy immáron 11 tétmérkőzés óta nem tudott nyerni. Ezzel szemben a Southampton felébredt Csipkerózsika-álmából, s egyre eredményebben szerepel.

A Szentek egyébként szükségük is van erre, mivel kieső helyen tanyáznak a Premier League-ben, ami igen meglepő, elnézve a játékoskeretet. Ugyanakkor az utolsó nyolc tétmeccsükből csak egyet, méghozzá a jóval jobb erőkből álló Liverpool ellenit veszítették el, vagyis tényleg nem lehet a formára panasz a vendégeknél.

A hazaiak rossz szériája főként a rengeteg hiányzónak köszönhető, hétvégén például úgy tűnik, hogy nyolcan - Dean Marney, Thomas Heaton, Jonathan Walters, James Tarkowski, Phillip Bardsley, Chris Wood, Steven Defour, Robbie Brady - is kihagyják a mérkőzést. A vendégeknél is lehetnek ugyan kimaradók, de biztosan csak Charlie Austin marad ki, aki egyébként is karácsony óta nem áll a szakmai stáb rendelkezésére.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy a Southampton akár mind a három pontot elviheti jelen helyzetben a Turf Moorról, de inkább abban látunk fantáziát, hogy 2011 után ismét betalál a Burnley otthonában.

[2523016] 2018-02-24 16:00:00 Burnley - Southamptonx;
hatharom.com
Liverpool-West Ham Liverpool és több, mint 2,5 gól
Burnley-Southampton Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
@2.03
Fogadási határidő: 16:00