Bajnokok Ligája

Itt lehet a BL-sorozat első bombameglepetése

Egyáltalán nem gondoljuk esélyesebbnek Lukakuékat sem Andalúziában, sem pedig a 180 perc során.

   
Sevilla Döntetlen Manchester United
2.90 3.15 2.45

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának eddigi eredménysora nem tartogatott pokoli meglepetéseket, tulajdonképpen mindenhol a várt eredmény született. Ez azonban közel sem biztos, hogy szerda este is így lesz, hiszen mind a Sahtar-Roma, mind pedig a Sevilla-Manchester United meccsen a bukik szerint a hazai fél az underdog - ám egyik esetben sem tűnik ez maximálisan indokoltnak.

A sevillai gárda ugyanis Vincenzo Montella szerepvállalása óta egészen jó teljesítményt nyújt, legalábbis hazai pályán. Sarabiáék 13 meccsből 8-at megnyertek az olasz szakvezetővel, hazai pályán pedig 4-1-1 a mérlegük úgy, hogy többek között az Atlético Madrid is kapitulált a Sanchez Pizjuanban.

[2680944] 2018-02-21 20:45:00 Sevilla - Manchester Unitedx

Nincs azonban könnyű dolga a római legendának, hiszen számtalan kérdőjel akad a csapat háza táján. A védelem oszlopa, Simon Kjaer (19/2) például január eleje óta maródi, de van rá esély, hogy visszatér a pályára. A jobbhátvéd Corchia (20/0) sérült, őt Mecado pótolhatja, míg Nolito (27/3), Muriel (31/7), Correa (27/6) és Banega (34/4) kisebb sérüléssel küzdenek, de közülük egyedül Correa játékára mutatkozik kevés esély.

Visszatérőket üdvözölhetnek azonban Manchesterben, Paul Pogba betegség után a kezdőben találhatja magát a Sevilla ellen, míg Herrera és Rashford szintén kerettagok lesznek, Baillyvel egyetemben. Nem utazott el azonban Spanyolországba Zlatan Ibrahimovic.

Mindkét oldalon tele vannak rutinos játékosokkal és egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy ez a tényező majd az angolok javára billenti a mérleget. A sevillaiak híresen jól szerepelnek hazai pályán, a Manchester United azonban a spanyol csapatok ellen csak szenved.

2002 óta a MU csupán egyszer tudott spanyol csapat otthonában nyerni, míg az összmérleg 12-19-16 a Vörös Ördögök szemszögéből.

Ha a spanyolok bátor játékkal rukkolnak elő, akkor lényegesen jobb 90 percet láthatunk majd, mint tegnap a Stamford Bridge-en, így könnyedén izgalmas adok-kapokba torkollhat az odavágó. Ha viszont a United dominál majd, akkor ne lepődjünk majd meg egy labdabirtoklási fölényben megnyert, de a végén unalomba fulladt találkozón. A mi véleményünk inkább előbbi forgatókönyvet preferálja, ráadásul egyáltalán nem gondoljuk, hogy ezen a mérkőzésen és ebben a párharcban sokkal esélyesebb lenne a United.

Ha mindkét csapat szerez gólt, pénzünk 1.75-szörösét nyerhetjük vissza, míg az 1x-es forgatókönyv 1.45-szörös hasznot ígér.

[2680944] 2018-02-21 20:45:00 Sevilla - Manchester Unitedx;