Tipp

Gera Zoltán egykori csapatával nyernénk

  • varin

A Fulham magasabb fokozatba kapcsolt, Sessegnonék győzni érkeznek Bristolba.

Kedden este sajnos beleszaladtunk egy csúnya bukóba, a Bolton és a Sunderland meccsén hiába esett gól a 17. percben, maradt az 1-0, így még a félnyertes opciónk sem jött. Szerda este itt a lehetőség a javításra, ezúttal pedig egy kiesési rangadó helyett a felsőházba kacsintgatunk, a Bristol City és a Fulham összecsapására fogadunk.

Fotó: Bleacher Report

A két fél teljesen ellentétes utat járt be eddig a szezonban, amíg a Fulham pályája meredeken ível felfelé, addig a Bristol mélyrepülésben van.

A Bristol az utolsó 11 meccsén 1-4-6-os mérleggel bír, míg a Fulham 8-2-1-es sorozatot fut.

A hiányzók személye is egyértelműen a vendégek felé billenti a mérleget, hiszen a Citynél Eros Pisano (8/0), Callum O'Dowda (22/2), Jens Hegeler (6/1), Milan Djuric (9/2) és Matty Taylor (20/2) is maródi, ami jelentősen csökkenti a csapat támadó potenciálját.

Ami viszont a másik oldalon igen magas, és nem csak azért, mert Slavisa Jokanovics csapatánál nincs egyetlen sérült sem. A londoniak 4-3-3-as felállása nagyon bejött eddig, Sessegnon személyében pedig náluk játszik az angol futball egyik legnagyobb tehetsége. A még mindig csak 17 éves szélső 32 meccsen már 12-szer is betalált, ráadásul a védelemtől a csatársorig bárhol bevethető.

[2529572] 2018-02-21 20:45:00 Bristol City - Fulhamx;10

A Bristol formájáról mindent elmond, hogy épp a kedden velünk kibabráló duó, a Bolton és a Sunderland is pontot, pontokat csent a Citytől úgy, hogy összesen négyszer mattolták Bakeréket. Gera Zoltán egykori csapata idegenben a negyedik legjobb csapat, 16 meccsen 7-4-5 a mérlegük, ráadásul a két csapat közös történelme eddig hatból hat idegenbeli győzelmet számlál, amelyre építve egyébként ősszel két tippel is tudtunk kaszálni.

A nemzetközi bukmékerek a vendégeket favorizálják, amely teljesen érthető. Jelenleg sokkal valószínűbb, hogy a fővárosiak elviszik a három pontot, így egy kis biztonságos opció megjátszásával akár a döntetlennel is nyerhetünk.

Tippek a mérkőzésre
Fulham +0.25 1.62
Ryan Sessegnon gólt szerez 3.45
238651