Tipp

Már most megtaláltuk a hétvége egyik legjobb tippjét!?

A vasárnapi ebéd alatt kereshetünk egy kis pénzt a Tottenham győzelmével, a házigazda Crystal Palace ugyanis komoly gondban van.

Ha csak az elmúlt öt fordulót vesszük alapul, a Tottenham Hotspur a legjobb formában lévő csapata a Premier League-nek, Mauricio Pochettino legénysége ráadásul mindezt úgy mondhatja el magáról, hogy a legutóbbi három fordulóban zsinórban a Manchester United (2-0), a Liverpool (2-2) és az Arsenal (1-0) ellen is megmérettetett. Ha még ehhez hozzávesszük, hogy a BL-ben a Juventus ellen 0-2-ről tudott elérni egy igen biztató 2-2-es döntetlent, akkor nem mondunk nagyot azzal, ha kijelentjük, tényleg jó passzban vannak a londoniak.

Kane és a Spurs jó formája biztató lehet a fogadóknak / archív

A bajnokságban jelenleg 5. helyen álló Spurs vasárnap városi derbit játszik a Crystal Palace otthonában. A Palace legutóbb január 13-án a Burnley-t tudta legyőzni, azóta négy nyeretlen meccset is letudott, hétvégén az Everton otthonában kapott ki tükörsimán. Bár a szezon első harmadában a Palace igen jól szerepelt, jelen állás szerint Roy Hodgsonéknak komoly harcuk lesz a bennmaradásért.

A tippünk is a Palace gyenge szériájára és belső gondjaira épít, tudniillik a keretben jelenleg 10 játékos is sérüléssel bajlódik, ráadásul köztük van az első és második számú kapus is.

Ezt azt is jelenti, hogy a Tottenham ellen teljesen rutintalan, 0 PL-meccsel rendelkező, mindössze 20 éves Dion Henry áll majd a kapuban. Hennessy és Speroni kapusok mellett nyolc mezőnyjátékos is maródi és bár vasárnapig még sok minden történhet, az alábbi játékosok pályára lépése nincs vagy néhány esetben minimális esély mutatkozik.

  • Bakary Sako 16/3
  • Jeffrey Schlupp 19/0
  • Ruben Loftus-Cheek 16/1
  • Scott Dann 17/1
  • Jason Puncheon 10/0
  • Connor Wickham 0/0
  • Wilfried Zaha 20/4
  • Martin Kelly 11/0
  • Hennessy 16/0
  • Speroni 11/0

A Tottenham hétvégén a harmadosztályú Rochdale ellen játszott FA Kupa-meccset és csak 2-2-es döntetlent ért el, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Ali, Kane, Lamela, Sánchez és Dier nem volt ott a kezdőben a kulcsemberek közül. A Crystal Palace ellen viszont valamennyien visszatérhetnek a kezdőbe.

[2523017] 2018-02-25 13:00:00 Crystal Palace - Tottenham Hotspurx;5

A két csapat egymás elleni mérlege is kedvez a Spursnek, hiszen az utolsó öt PL-meccsüket egyaránt a Tottenham nyerte meg. Pochettinóék számára nagyon fontos lesz a vasárnapi győzelem, hiszen igencsak komoly hétvége következik Angliában, lévén Arsenal - Manchester City (Ligakupa-döntő) és Manchester United - Chelsea (PL) derbik szerepelnek a programban. A közvetlen riválisok közül tehát hárman is rangadót játszanak.

Összegezve a fentieket elég egyértelmű a helyzet. A Tottenham eleve klasszisokkal jobb erőkből áll, a formák alapján sem lehet kérdés, melyik fél van jobb passzban és ha ehhez hozzávesszük, hogy a Palace egy teljesen rutintalan kapussal és megannyi kulcsemberének hiányával kell, hogy számoljon, meg is születik a tippünk, amely a Tottenham -1-es ázsiai hendikepre vonatkozik.

Alternatív megoldások:

  • Tottenham nyer @ 1.52
     
  • Tottenham -0.75 @ 1.65
Crystal Palace - Tottenham
hatharom.com
Tottenham -1 AH
Odds: 1.86
Fogadási határidő: 02.25. 13:00
[2523017] 2018-02-25 13:00:00 Crystal Palace - Tottenham Hotspurx;