Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Chelsea-Barcelona BL-nyolcaddöntőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Chelsea-Barcelona BL-nyolcaddöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Óriási meccsre van kilátás a Stamford Bridge-en. - Fotó: gool.net

Varin

A múlt heti Real Madrid-PSG derbin Petike olvtárs sikerrel győzött meg engem 3-szoros oddsért, hogy lesz tizenegyes a találkozón, amely igen hamar zöldült is. Valamiért úgy érzem, most is érdemes elmenni ebbe az irányba, ugyanis kemény, harcos meccset várok, ahol Cakir sípmester egyszer majd a mészpontra mutat. Ennek a szorzója 3.75-tel bír az egyik online bukmékernél, ami szerintem kifejezetten finom szorzó.

A mérkőzés egyébként nehezen megtippelhető számomra, úgy vélem, óvatos futballt látunk majd 20-30 percig, de egy Barcelona-kontra végigér majd, innentől pedig lépéskényszerben lesz a Chelsea. Ezúttal viszont Luis Suárez lesz a 90 perc hőse, mivel Messi be van oltva gól ellen a Chelsea-vel szemben. 1-2, 1-3-as eredményt várok, de azért az se sokkolna nagyon, ha az óvatosabb futball végül 0-1 körüli végeredményt szülne.

Tipp: Lesz büntető a mérkőzésen @3.75

mr.blonde

Szerintem mindkét csapat tart a másiktól és mindkét vezetőedző 180 percben és nem 90-ben gondolkozik. Az előzetes várakozások szerint a Chelsea öt középpályással kezd, a masszív mezőnyjátékot a Barcelona szokás szerint komoly labdarbirtoklási fölénnyel spékeli meg. Óvatos kezdést várok a csapatokból és bár egy-egy klasszis villanása átírhatja a számításaimat, de a félidő döntetlen kétszeres szorzóért szerintem megérhet egy próbát.

Tipp: 1. félidő - döntetlen TippmixPro@2.00

[2680947] 2018-02-20 20:45:00 Chelsea - Barcelonax;

Tomihmv

Két klasszis csapat találkozik Londonban, amelyek rivalizálása több évre, évtizedre nyúlik vissza. Úgy gondolom, hogy mivel első meccsről beszélünk, így egyik alakulat sem kockáztat majd. Főleg a Chelsea, amely gárdának - az FA Kupán kívül - csak ez a sorozat maradt, s vélhetően a Kékek első számú célja a keddi ütközeten az lesz, hogy kapott gól nélkül lehozzák a találkozót, hiszen minden egyes bekapott gól hazai pályán "duplán" számít a párharcban.

A katalánok sem rizikóznak majd vélhetően, az utóbbi hetekben egyébként is csak annyit adtak ki magukból, ami a minimális sikerhez, jó eredményhez elég volt. Mindezt jól tükrözi a gárda utolsó hét meccse is, hiszen ezen intervallum alatt, mindössze egyszer, az Alavés elleni bajnokin született legalább három gól.

Mindezek mellett a felek egymás elleni - főleg a londoni meccseik - abszolút nem a gólokról szóltak, s szerintem ez most is így lesz, ezért véleményem szerint kevesebb, mint 2,5 találat születik kedd este a Stamford Bridge-en.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ TippmixPro@1.85

gb1

A BL-nyolcaddöntői közül a Real-PSG mellett szorosan ez a második legkomolyabb összecsapás, melyen a címvédő Premier League bajnok az idei La Liga várományos és 5-szörös BL-győztes Barcelonával csap össze. Nem tévedünk nagyot azzal a kijelentéssel sem, hogy a Barca szinte az összes meccsén amelyen pályára lép esélyesként szerepel, azonban az utóbbi időben mintha csak a minimumot adnák ki magukból. Legutóbbi hét meccsükből csak kétszer született egy gólnál nagyobb arányú győzelem számukra, és valószínűsíthető, hogy kincset érő otthoni visszavágóval a tarsolyban Londonba se a fényes győzelemért utaznak.

Conte gépezetébe is gyakran került por idén, a góllövéssel azonban nem állnak hadilábon, kontráik pedig folyamatos életveszélyt jelentenek ellenfeleiknek. Ez alapozza meg tippemet is, hiszen a Barca sem engedheti meg, hogy idegenben lőtt gól nélkül hagyja el a Stamford Bridge-et, így bár gólzáport nem várok, de a BTTS opcióra reális esély mutatkozik.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt - igen @ TippmixPro1.70

Andersson

Conte azt nyilatkozta, hogy már 1 hónapja a Barcelona elleni taktikán gondolkodik, szerintem most könnyen jöhet egy gólszegèny első meccs. Coutinho nem játszhat a BL-ben, így könnyen megakadhat elöl a Barcelona. 2,5 alatti gólt tippelek a meccsre.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ TippmixPro1.85

kiralyd

Taktikailag egy rendkívül izgalmas és érdekes mérkőzés elé nézünk. Kíváncsi leszek, hogy Conte megpróbál alkalmazkodni a Barcelona játékához vagy megpróbálja saját akaratát ráerőltetni ellenfelére. A londoniaktól biztos védekezésre és az abból való gyors kontratámadásokra számítok. Amennyiben megfelelően tudják lezárni a területeket a katalánok előtt, úgy lehet keresnivalójuk. Kérdés, mekkora nyomást tudnak gyakorolni Valverde fiai a Kékek védelmére, sikerül-e feltörniük azt.

Fogadási szempontból rendkívül nehéz tippelni a mérkőzésre. Az első félidőben nem számítok nagy adok-kapokra, így az első félidő 1,5 gól alatti opcióban lehet fantázia 1,41-ért.

Tipp: Első félidő 1.5 gól alatt @ TippmixPro @1.41

Steve94

A Chelsea úgy tűnik, összekapta magát, a legutóbbi két meccsüket könnyedén lehozták, persze ma sokkal nehezebb dolguk lesz a Barcelona ellen még a Stamford Bridge-en is.  A párharcot tekintve nem hiszem, hogy tovább tud jutni a Chelsea, de ma hazai pályán szoros eredményre számítok, ahol jó esélyt látok egy 1-1 körüli eredményre, így én a mindkét csapat betalál opciót választanám amire pénzünk 1.70-szeresét fizeti a    .

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ TippmixPro @1.70


Ti mire fogadnátok a Chelsea-Barcelona meccsen?

[2680947] 2018-02-20 20:45:00 Chelsea - Barcelonax
[2680947] 2018-02-20 20:45:00 Chelsea - Barcelonax;