Bajnokok Ligája

Bankot robbanthatsz Rivaldo tippjével a Chelsea-Barcelona derbin

A brazil legenda megtippelte, hogy milyen eredménnyel zárul a nap Bajnokok Ligája rangadója.

Komoly figyelem övezi a kedd esti Chelsea-Barcelona Bajnokok Ligája rangadót, mi is több cikkben foglalkoztunk már ezzel a derbivel: többek között górcső alá vettük, hogy a fogadók miként állnak a meccshez, illetve oldalunk tippmesterei és szerkesztői is leadták tippjeiket. Most pedig lássuk az egykori barcelonai klasszisnak, Rivaldónak a meglátásait a nyolcaddöntős küzdelmek egyik legnagyobb presztízsű összecsapására. 

Rivaldo maga is játszott a Chelsea ellen. - Fotó: Archív

Az első meccs kritikus a Chelsea-nek

"Nyilvánvaló, hogy a Kékek nehézséget okoznak majd a katalánoknak, de úgy vélem, hogy a vendégek képesek lesznek előnybe kerülni. Annak ellenére, hogy a Barcelonának egy rúgott góllal elért döntetlen is tökéletes eredmény lenne. Ugyanakkor tudjuk, hogy Lionel Messiék minden mérkőzésen a győzelemre játszanak. Ez mindenféleképpen gólt eredményezhet számukra."

Másrészről a Chelsea győzelmi kényszer alatt játszik, hogy viszonylag kényelmesen utazhasson majd a Camp Nou-ba. Ezért biztosan nem lesz könnyű dolga a Barcelonának a Stamford Bridge-en, de hiszek Ernesto Valverde csapatában és úgy gondolom, hogy 2-1-es vendég siker születik. 

 - vélekedett a brazil legenda, akinek tippjére 8.00-as oddson fogadhatunk az állami irodában. 

1x2    
Chelsea Döntetlen Barcelona
3.45 3.35 2.10

Rivaldo továbbá kitért arra is, hogy amíg a Barcelona nyugodtan várhatja ezt a BL-párharcot, addig a Chelsea sokkal idegesebb lehet, hiszen a londoniaknak a Premier League már elúszott, így már csak ez a sorozat maradt. 

Egy akkora klub számára, mint a Chelsea az idei szezon elvesztegetettnek számítana, amennyiben a 16 között kiesnek a BL-ből és a PL-ben is kudarcot vallanak. Ezért mondom, hogy a nagyobb nyomás Conte fiai vállát terheli. 

Valverde segítséget kaphat

"Philippe Coutinho a pályán nem lehet segítségére a csapatnak - a Liverpoollal már szerepelt az idei BL-kiírásban -, azon kívül azonban fontos információkkal láthatja el Ernesto Valverdét és a szakmai stábot, hiszen a Premier League-ből került a Barcelonához, ahol játszott a Chelsea ellen is."

Az extra információ mindig jól jön, és meg vagyok győződve arról, hogy a Chelsea nem fogja tudni meglepni a tökéletesen felkészülő katalánokat. Biztos vagyok benne, hogy a Barcelona már ismeri ellenfele erősségeit és gyengeségeit a fontos ütközet előtt.

- mondta Rivaldo.

Hogy bejön-e a brazil legenda tippje, az majd kiderül, de azzal valóban nehéz vitatkozni, hogy a Chelsea-n lehet a nagyobb nyomás és a Coutinho általi extra infók is a Barca malmára hajtják a vizet. 

[2680947] 2018-02-20 20:45:00 Chelsea - Barcelonax;