TipPics

Olvasónk 8/8 EL-meccset trafált telibe, 327 ezer lett a jutalma

Az Európa Liga fogadási szempontból közel sem a legkönnyebb műfaj, 8 kimenetelt eltalálni így hihetetlen teljesítmény.

Ahogy azt pénteki cikkünkben is tárgyaltuk, a második legrangosabb európai kupasorozatban nem a minőség, hanem a motiváció az egyik legfontosabb faktor. Ennek persze vannak előjelei, azonban sok esetben csak az utolsó pillanatban bújik ki a szög a zsákból, legyen az egy nyilatkozat vagy a felállásban vagy kezdőcsapatban történt változtatás. Fogadásügyileg tehát kifejezetten nehéz, talán a BL-nél is nehezebb ez a torna.

'Real27' nevű olvasónk ettől függetlenül remekül szelektált a csütörtökön megrendezett 16 EL-meccsből - mesterien összeállított 8-as kötését 1000 forinttal küldte játékba, és miután az összes tétel zöldült, 327 515 forintot vághatott zsebre.

Szelvényén sikeresen kerülte el többek között a Napoli és Lazio zakóját, amelyek sok fogadónak okoztak fejfájást, valamint két remit is jól húzott be. A legizzasztóbb minden bizonnyal a Dortmund-Atalanta volt számára (vagyis sokunk számára), ahol a hazai csapat 2-1-es hátrányból tudott fordítani Batshuayi duplájának köszönhetően, a győztes gólt ráadásul a 92. percben szerezve.

Ezúton is még egyszer gratulálunk a szép kis summához, jár a taps!

 Várjuk a további nyertes szelvényeket!