Magyar Kupa

Komoly oddskülönbségek a Puskás győzelmére

Kedden délután Zalaegerszegen lép pályára a Puskás Akadémia. A felcsútiak győzelmét a magyar és a külföldi fogadóirodák jelentős különbséggel kínálják.

Kedden és szerdán fordulót rendeznek a Magyar Kupában, a nyolcaddöntők első mérkőzésével elkezdődik a tavaszi szezon idehaza is.

A magyar állami iroda már múlt héten kihozta a párharcok szorzóit -  a számokról ebben a cikkünkben számoltunk be -, de a mérkőzések közeledtével egyre több nemzetközi fogadóiroda is felteszi a kínálatába a találkozókat. A győztesre kínált szorzókat illetően pedig akadnak komolyabb eltérések is.

1x2    
Zalaegerszeg Döntetlen Puskás Akadémia
4.10 3.20 1.80

A legjelentősebb különbség talán a Zalaegerszeg - Puskás Akadémia találkozó kapcsán figyelhető meg. Az NB II-ben a 14. helyen telelő zalaiak háza táján több komolyabb változás is bekövetkezett a szünetben, a klubvezetők igyekeztek megerősíteni a keretet és a kispadon a Horváth Károly- Artner Tamás edzőpárossal vágnak neki a tavasznak. Csakhogy erősítések terén Felcsúton sincs miért aggódni, hiszen a Puskás kerete közel 2,5 millió euróval lett értékesebb a szünetben, így Pintér Attila jelenlegi ez egyik legnagyobb létszámú és legértékesebb garnitúrával dolgozhat.

Hogy melyik gárdának sikerült jobban a téli alapozás, az majd hamarosan kiderül, mindenesetre a vendégcsapat győzelmére jelenleg igen eltérő oddsok lehet fogadásokat kötni.

A világ egyik legnagyobb bukmékerénél jelenleg 1.57-es szorzót kínálnak a kettes kimenetelre, míg a Tippmixpro-nál tartja magát a nyitóérték, vagyis még mindig 1.80-as szorzóval rakhatjuk a Puskást.

Apró szépséghiba, hogy a magyar irodánál a meccset csak 3-as kötésben lehet fogadni.

A kedden esedékes meccsek közül a Diósgyőr - Vác párharc jár hasonló cipőben,  hiszen a netes bukiknál a DVTK sikere 1.50 körüli átlagoddson fogadható, míg idehaza csupán 1.35-ös szorzót kínálnak a miskolciak győzelmére.

2018-02-20;213
2018-02-21;213
[2677652] 2018-02-20 16:00:00 Zalaegerszeg - Puskás Akadémiax;