Német foci

Háromszoros zsetonra utazunk a hétfői Bundesliga rangadón

megosztom

A két dobogóvárományos csatájában a pontosztozkodás lehet a nyerő tipp, de a gólváltásban is látunk értéket.

1x2    
Frankfurt Döntetlen Lipcse
2.59 3.25 2.59

A német élvonal 23. fordulójában - nagy örömünkre - kivételesen maradt egy meccs hétfőre is, nem is akármilyen, hiszen két remekelő, BL-helyekért küzdő együttes csap össze.

A lipcseiek egy történelmi győzelmet követően utaznak Frankfurtba, hiszen Ralph Hassenhüttl csapata a Serie A-t vezető Napolit verte 3-1-re az Európa Ligában. A mester nem valószínű, hogy sok változtatást fog eszközölni az olasz-verő kezdőjén, annak ellenére sem, hogy csütörtökön már a visszavágóra fogadják a Scudetto várományosait.

Külön öröm, hogy egyik húzóemberük, Emil Forsberg újra egészséges, és komoly eséllyel a pályán kezdi majd a mérkőzést. Intő jel lehet azonban, hogy a legutóbbi hat túrájukon csak egy győzelemre futotta, két remi és három vereség mellett, így a remekelő Frankfurt otthonában valószínűleg előre aláírnák az egy pontot - főleg életük meccse előtt.

Bombaformában a sasok. fotó: archív

A hazai csapat várakozáson felüli szezont fut idáig és a Bayernnél Heynckes utódjelöltjeként is számon tartott Nico Kovac csapata a tabella negyedik helyén kezdte a fordulót. Legutóbbi öt meccsükből négyet bezsebeltek és ebben a periódusban szépen termelték a gólokat is, hiszen négy alkalommal minimum kettőt vágtak ellenfeleiknek. 

Rendkívül intenzív csatára van kilátás, amelyen nem valószínű, hogy kiszakad a gólzsák, hiszen a Lipcse legutóbbi három meccsén egyaránt érvényesült akaratuk, és kevesebb mint 2.5 találat született - igaz tavaly 2-2-őt játszottak a Commerzbank Arenában. Jó tipp lehet a mindkét csapat lő gólt, amelyre @1.65-öt ad a hazai iroda, de kimenetel terén kitűnő meccsnek ígérkezik a döntetlen megcsípésére, amely @3.25-öt ér.

A két remekelő fél csatáját a magyar fogadók is háromesélyesként látják, és ezekben az esetekben szokott dominálni a remire való tippelés. A    statisztikái alapján minden második fogadó a pontosztozkodásban bízik, 20% hazai- míg 31% a vendég sikert látja lehetséges végkimenetelként.  

fotó: tippmixpro.hu

[2544116] 2018-02-19 20:30:00 Eintracht Frankfurt - RasenBallsport Leipzigx;
megosztom