Olasz foci

Ne számítsunk gólözönre, Brad Pitt nem lép pályára!

megosztom

A forduló egyik rangadóján minden körülmény azt ígéri, hogy kevés gól születik.

Az AC Milan december 23-a, a Sampdoria január 6-a óta nem talált legyőzőre és még gólt is alig-alig kaptak. Ennek szellemében nem csoda, ha vasárnap este sem számítunk parádés gólgálára.

Fárasztó bolgár túrát követően lép pályára ismételten a Milan, nem sok idejük volt regenerálódni a 3-0-s sikert követően Cutronééknak. A fölényes siker és az első meccsen eldöntött párharc azonban gyógyír lehet az izomlázra, mint ahogyan az is, hogy a Milan a Serie A egyik legjobb formában lévő csapata. Gattuso fiai az utolsó hat bajnokijukból 14 pontot szereztek, emellett még a kupában is állnak.

Kérdéses lehet azonban, hogy a milánóiak mestere milyen összeállításban küldi pályára fiait a Sampdoria ellen, hiszen a csütörtöki 90 perc még éreztetheti hatását, ráadásul Conti (2/0), Kessié (24/4) és Kalinic (19/4) személyében vannak biztos hiányzók is. Ebből különösen az elefántcsontparti játékos távolmaradása fájhat a Rossoneriknek, hiszen ő egyértelműen a középpálya motorja és fazonszabásza.

   
Milan Döntetlen Sampdoria
1.70 3.65 4.55

"Még sehol sem állunk a bajnokságban, sokat kell még küzdenünk, hiszen EL-helyen sem állunk. Napról napra fejlődünk, ahogyan tettük azt az elmúlt két hónapban. Nem vagyunk azonban egy Brad Pitt, mi csúnyán, szakállasan, karikás szemekkel küzdünk meg a sikereinkért.

[2588571] 2018-02-18 20:45:00 AC Milan - Sampdoriax

Szeretném a pozitív szemléletünket tovább erősíteni és a csapategységet még tovább növelni. Sajnos kénytelen leszen néhány helyen belenyúlni a csapatba, mert vannak fáradt, sérült játékosaim, de biztos vagyok benne, hogy aki szerepet kap majd, az mindent megtesz a sikerért" - nyilatkozta Gattuso. 

Érdekesség, hogy egy nemrég napvilágot látott statisztika szerint Gattuso a Serie A legrosszabbul fizetett edzője, mindössze 120 ezer eurót (~40 millió forint) keres évente, míg mondjuk Allegri éves gázsija 7 millió euró.

Különösebb panaszra a túloldalon sincsen ok, a Samp úgy szerzett nyolc pontot öt meccs alatt, hogy a Torino, a Roma kétszer és a Fiorentina is ellenfelük volt, így nem csak az egységek, de a három bekapott gól is kalapemelést érdemel.

Sem a két csapat formája, sem az elmúlt meccsek nem ígérnek gólgálát. A már említett remekelő védelmek mellett a két csapat utolsó 12 meccséből 2 csupán 2 over született, ám az odds mégis igen magas arra, hogy ezúttal sem lesz 3 gól. Ha kicsit óvatosabban szeretnénk fogadni, érdemes megfontolni az under 3-as véleményt, hiszen ebben az esetben kizárólag akkor bukunk, ha 4 gól esik.

hatharom.com
3 gól alatt
Odds: 1.74
[2588571] 2018-02-18 20:45:00 AC Milan - Sampdoriax;
2018-02-17;55
2018-02-18;55
241306
megosztom