Sportfogadás

Kézilabda meccsekre fogadunk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Többek közt a Siófokra fogadunk szombaton. - Fotó: Németh András - siofokkc.hu

MTK-Siófok
Tipp: Siófok
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

A Siófoknak jó néhány hiányzója van, de ehhez már hozzászoktak a Balaton-partján, hiszen gyakorlatilag hónapról hónapra esik ki egy-egy kulcsjátékos, mégis sikeresen szerepel a csapat az idei szezonban. A narancsmezesek ugyanis már a legjobb négy között járnak a Magyar Kupában, az NB I-ben pedig az ötödik pozíciót foglalják el, avagy abszolút esélyesként utaznak a 11. pozícióban tanyázó MTK-hoz.

A vendégeknek ráadásul sikerült igazolniuk, méghozzá a megfogyatkozott belső pozíciókba, hiszen Camilla Maibom szignóját szerezték meg Lars Rasmussenék. A dán játékos először a hétvégén lép pályára új klubjában, s borítékolható, hogy mindent megtesz majd azért, hogy győzelemmel mutatkozzon be a Siófok színeiben.

Ami az MTK-t illeti, a kék-fehérek pontjaikat eddig a Siófoknál gyengébb alakulatokkal szerezték ezidáig, a Balaton-partiakkal hasonló kalibert képviselő együtteseknek rendre megadták magukat, még hazai pályán is.

Az ősszel 16 találattal nyert Siófok, ha ezúttal ennyivel nem is nyer a Balaton-parti gárda, de szerintünk ismételten a Rasmussen-csapat örülhet majd a lefújást követően.

Csurgó-Cegléd
Tipp: Csurgó
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Ha a Csurgó nem akar komolyabb bajba kerülni a szezon végén, akkor ezt a találkozót kötelező megnyernie. A CSKK ugyanis mindössze a 10. helyet foglalja el a bajnokságban, s csak két egységgel előzi meg a 13., már kieső pozícióban lévő Vác együttesét. A csapat szerencséje, hogy hétvégén nyerhető meccs elé néz, hiszen a Cegléd látogat Csurgóra.

A vendégek a felek eddigi összes egymás elleni NB I-es találkozóját elveszítették, októberben például hat góllal kaptak ki hazai pályán, mindemellett a Ceglédnek házon kívül nem igazán megy a most futó szezonban.

Noha a hazaiaknál van egy-két sérült, múlt héten Hanusz Egon és Bartucz László már visszatért, akikkel a fedélzeten a Csurgónak sikerült megizzasztania a Balatonfüredet, még idegenben is. Mindezeket követően pedig azt várjuk, hogy a CSKK behúzza hétvégi hazai mérkőzését a Cegléd ellen.

Tatabánya-Budakalász
Tipp: Tatabánya
Odds:
1.13 @ Tippmixpro

A Tatabánya a Veszprém és a Szeged után kimagaslik a férfi kézilabda NB I mezőnyéből, s nem mellékesen a nemzetközi porondon sem vallott szégyent az idei szezonban.

Mindez a Budakalászról is elmondható, ugyanakkor a Pest megyei csapat lényegesen kisebb játékerőt képvisel, mint szombati ellenfele, ráadásul múlt héten meglepő vereséget szenvedett hazai pályán a Dabas ellen.

A felek eddigi élvonalbeli találkozóit kivétel nélkül a hazaiak nyerték, akik igen jó passzban vannak, a csapatban mindenki egészséges, s bevethető, s ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a Bányász a Veszprémtől hazai pályán mindössze három góllal kapott ki, míg a Szegedet legyőzte, akkor bizony kötelező győzelem előtt áll szombaton Vladan Matics együttese.

hatharom.com
MTK-Siófok Siófok
Csurgó-Cegléd Csurgó
Tatabánya-Budakalász Tatabánya
@1.98
Fogadási határidő: 18:00