Bulvár

Eldőlni látszik a Royal Baby neve, fogadjunk még időben rá!

  • varin
megosztom

Még két hónap van Vilmos és Katalin harmadik gyermekének megszületéséig, a fogadások pedig egyre inkább áramlanak.

Néhány hete számoltunk be róla, hogy ismét kitört a szigetországban a Royal Baby-láz, Vilmos herceg és felesége, Katalin harmadik gyermeküket várják áprilisra. Az új gyermek az ötödik helyet foglalja majd el a trónörökösi sorban, előtte áll két testvére, György és Sarolta is. És ahogyan az lenni is szokott, Nagy-Britanniában kitört a fogadási láz, a születés közeledtével egyre többen és nagyobb összegben fogadnak a "kimenetelre".

Fotó: rd.com

Az nem újdonság, hogy a fogadók többsége továbbra is arra voksol, hogy Sarolta hugicát kap, már hetek óta több tét érkezik be a bukiknál arra, hogy lánygyermek születik, mint arra, hogy fiú. A neveket illetően viszont hatalmas változás állt be a fogadási piacon, amelyre érdemes mindenképpen odafigyelni. Az utóbbi hetekben ugyanis masszív támogatása lett a Mary névnek, amely mellett több érv is szól.

Van olyan fogadóiroda, ahol 13-ról 4-re esett le a Mary név szorzója, ami azt jelenti, a zöld bukméker által kínált 5.50-es szorzóban bőven van value.

"A fogadók nem csak abban biztosak, hogy William és Kate lánygyermeknek örvendhet majd áprilisban, de abban is, hogy II. Erzsébet előtt szeretnének majd tisztelegni azzal, hogy a picit Marynek nevezik el" - mondta az egyik bukméker szóvivője utalva arra, hogy Elizabeth Alexandra Mary, vagyis II. Erzsébet egyik keresztnevére érkeznek be hatalmas fogadások.

A Mary keresztnév a 21. században egyébként már nem számít népszerűnek sem Angliában, sem Walesben, olyannyira, hogy nem szerepel a legnépszerűbb 100 lánynév között sem. A briteknek is csak két Maryjük volt eddig a trónon, ám Vilmosék II. Erzsébet, valamint a királynő nagymamája iránt érzett tiszteleteként könnyen lehet, hogy ezt a nevet választják majd a kicsinek.

A fiúk között egyébként továbbra is az Arthur a favorit, habár a fiúgyermek esélyét jól jelzi, hogy a legnépszerűbb nyolc név között csupán két fiút találunk, Arthurt és James-t.

hatharom.com
Royal Baby neve: Mary
Odds: 5.50
megosztom