Tipp

Remek pénzt kaszálhatunk a nap gólszerzőjével

  • varin

Radamel Falcao sérülés miatt nem bevethető a Monacóban, Leonardo Jardim csapatának viszont akad titkos fegyvere.

A gólszerzős fogadások egyik legfontosabb alapvetése, hogy ha a bukméker hibásan állapítja meg egy játékos szorzóját, mert egy másik olyan futballistára kínál alacsony oddsot, aki nem is játszik, akkor illik lecsapni a lehetőségre. Most ez történt a Monaco-Dijon pénteki francia rangadón, ahol is hiába küzd sérüléssel Radamel Falcao, rá fogadhatunk a legalacsonyabb szorzóval.

Fotó: L'Equipe

Még a kolumbiai klasszis nélkül sem áll megoldhatatlan feladat előtt a bajnoki címvédő, hiszen az idegenben nem túl acélos Dijon látogat a II. Lajos Stadionba. A vendégek utolsó hat bajnokijukat úgy veszítették el otthonuktól távol, hogy közben húsz gólt is kaptak, amelyből persze kimagaslik a Párizsban beszedett nyolcas. A Dijon dolgán az sem segít sokat, hogy Xeka (15/2), Marié (18/1), Sammaritano (19/0) és Rosier (18/0) nem bevethetőek, márpedig többen közülük a védekezésért is felelősek.

Mint említettem fentebb, fontos hiányzója a hercegség csapatának is lesz, ám tippünk éppen arra épül, hogy Radamel Falcao helyett ezúttal is Stefan Jovetics lesz majd az ék Jardim csapatában.

A montenegrói gólvágó eddig nem sok lehetőséget kapott új csapatában, ám a 15 meccséért okolhatóak a sérülései. A gólmutatója így sem rossz, 738 perc alatt 6 gólt is szerzett, legutóbb pedig duplázni tudott az Angers otthonában - ennyit jelent, a végig tudja játszani a mérkőzést.

Ez a mérkőzés még Falcao nélkül is sima kéne legyen, a Monaco hazai pályán nem csak jól szerepel, de sok gólt is szerez.

Ha csak az átlagokat nézzük, a Monaco hazai pályán 2,77 gólt lő meccsenként, míg a Dijon 2,82-t kap.

Mindezek szellemében bátran vállalkozhatunk egy Jovetics-gólra 1.95-ös szorzóért a zöld bukmékernél, ami már önmagában jó szorzó. Ám ha még kicsit bolondítani akarjuk a péntek esténket, Jovetics két góljával 5.50-szeres pénzt kaszálhatunk, míg ugyanekkora összeg üthetné a markunkat, ha ő szerezné a meccs első találatát.

hatharom.com
Stefan Jovetics gólt szerez
Odds: 1.95
[2525344] 2018-02-16 20:45:00 Monaco - Dijonx;