FA Kupa

A Leicesterre és a Brightonra fogadunk

A Rókák a Sheffield United csapatát, míg a Brighton a Coventryt fogadja az FA Kupa ötödik fordulójában.

Többek közt Vardy-ék sikerére fogadunk. - Fotó: lcfc.com

Leicester-Sheffield United
Tipp: Leicester
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Nagy esély előtt a Leicester, hiszen az FA Kupa ötödik fordulójában másodosztályú csapatot sodort útjába Fortuna, ráadásul hazai pályán játszhat.

A Rókák ugyan az elmúlt három tétmérkőzésükön nem nyertek, sőt szombaton 5-1-es pofonba néztek bele a Manchester City otthonában, hazai pályán nem lehet rájuk panasz. Immáron öt mérkőzés óta veretlenek a King Power Stadionban, s többek közt a Manchester Unitednek sem adták meg magukat, a Sheffield United pedig lényegesen gyengébb játékerőt képvisel, mint a Vörös Ördögök.

A vendégek a másodosztály középmezőnyéhez tartoznak, s az utóbbi hetekben a gyengébb csapatokat legyőzték, viszont a tőlük erősebbektől rendre kikaptak, a Championshipet toronymagasan vezető Wolverhamtponnal szemben például 3-0-s vereséget szenvedtek.

A sheffieldieknek ráadásul inkább hazai pályán megy jól, de az is ellenük szól, hogy az első számú kapus eltiltás, három játékos sérülés, míg másik három egyéb okok - korábban már pályára léptek az FA Kupában más csapat színeiben - miatt nem állnak rendelkezésre. Így pedig elég vékony lesz az United kerete a pénteki meccsre, és akkor ott van még az osztálykülönbség, illetve, hogy a 2016-os Premier League bajnoka lesz a pályaválasztó, avagy véleményünk szerint a Leicesternek óriási esélye van arra, hogy behúzza a meccset.

[2713075] 2018-02-16 20:45:00 Leicester City - Sheffield Unitedx;

Brighton-Coventry
Tipp: Brighton
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A Leicesterhez hasonlóan a Brighton is kiváló előjelekkel indul csatába a legjobb nyolc közé jutásért az FA Kupában, hiszen az élvonalbeli klub a negyedosztályú Coventry-t látja vendégül szombaton.

A vendégek ráadásul gödörben vannak, hiszen az elmúlt három tétmeccsüket elveszítették, aminek köszönhetően visszaestek a kilencedik pozícióba a League Two-ban. Ezzel szemben a Brighton mondhatni szárnyal, négy meccs óta veretlen, hazai pályán pedig pazarul teljesít, hiszen az idei szezonban mindössze a Manchester City, Liverpool, Chelsea triónak adta meg magát az Amex Stadionban.

Mivel számottevő hiányzója nem lesz a hazaiaknak, így egyértelműen a meccs favoritjai a harmadosztályú gárda ellen, s igen komoly meglepetés lenne, ha nem érvényesítenék a papírformát.

[2713078] 2018-02-17 16:00:00 Brighton & Hove Albion - Coventry Cityx;
hatharom.com
Leicester-Sheffield United Leicester
Brighton-Coventry Brighton
@1.95
Fogadási határidő: 20:45