Tipp

Óvatos fogadóknak egyértelműen ez a nap tippje

  • varin

A Milan aligha kikapni érkezik Bulgáriába, az odds azonban egészen vállalható.

   
Ludogorec Döntetlen AC Milan
3.50 3.25 2.05

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza elrajtolt, csütörtökön pedig az Európa Ligában is pályára lépnek a csapatok. A játéknap igazi nyalánkságokat tartogat, lesz Dortmund-Atalanta, Östersund-Arsenal, Lyon-Villarreal és Napoli-Leipzig is, ám a nap tippje igencsak messziről, Bulgáriából érkezhet meg a fogadókhoz.

A remek formába lendülő, az Európa Ligát komolyan vevő Milan ugyanis a Ludogorec vendége lesz csütörtökön kora este, márpedig egyáltalán nem rossz a szorzó a Rossonerikre.

"Ebben a pillanatban az állandóság a legfontosabb és nem az, hogy azoknak adjak játéklehetőséget, akik kevesebbet játszottak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem bízom a többi játékosomban, ezúttal is lesznek olyanok, akik nem képezik az állandó kezdőcsapat tagját, de pályára léphetnek.

Várható kezdőcsapatok
Ludogorec: Renan - Cicinho, Plastun, Moti, Vasilev - Anciet, Goralski - Lukoki, Marcelinho, Wanderson - Misidjan
Milan: Donnarumma - Calabria, Bonucci, Musacchio, Antonelli - Kessié, Biglia, Calhanoglu - Suso, Silva, Borini
Forrás: whoscored.com

Rengeteget dolgoztunk az elmúlt hónapokban és jobbá váltunk. Előrébb tudtunk lépni fizikálisan is hozzáállásban is, aminek nagyon örülök. De még távolról sem értük el céljainkat, a tabellára pillantva ugyanis csúnya a helyzet továbbra is, de a csapat tudja, mit akar. Büszke vagyok mind a saját munkámra, mint a srácokra" - nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Gattuso.

Bizony a Milan tervezett kezdőjében csupa ismerős nevet találunk, egyedül Manuel Locatelli (21/0) az, aki biztosan nem léphet pályára.  Más a helyzet a bolgároknál, ugyanis két kulcsjátékos, a balhátvéd Natanael (30/2) és a házi gólkirály Keserü (28/12) is hiányozni fog a csapatból, ami komoly érvágás.

Mindkét csapat 1-1-1-es mérleget tudhat magáénak a sorozatban (a Ludogorec hazaiként, a Milan vendégként), ám egyik kvartett sem volt igazán izmos. Véleményem szerint ha a Milan komolyan veszi ezt a találkozót, akkor góllal, gólokkal ütheti ki a bolgárokat, ám ha valaki a biztonságos fogadásokra esküszik, akkor 1.50-ért egy nagyon biztos tippet érdemes megjátszania.

hatharom.com
AC Milan DNB
Odds: 1.50
[2680993] 2018-02-15 19:00:00 Ludogorets Razgrad - AC Milanx;
2018-02-15;73