Európa Liga

A Napoli és a Celtic meccseivel nyernénk - tippek az EL-re

megosztom

A Napoli-Leipzig és a Celtic-Zenit Szentpétervár meccsekre fogadunk az EL-playoffjában, csütörtökön.

Legalább két gólt várunk a Napoli-Leipzig meccsen. - Fotó: Twitter

Napoli-Leipzig
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
1.22 @ Tippmixpro

Mind a Napoli, mind a Leipzig a BL-ből "esett át" az EL-be, ez a tény pedig többnyire meg szokta határozni az effajta mérkőzéseket. Ez most is így lehet, hiszen az olaszok könnyen lehet, hogy igen tartalékosan lépnek pályára, mivel egyértelműen a Serie A-ra fókuszálnak a szezon hátralévő részében, amely sorozatot egyetlen ponttal vezetik a Juventus előtt.

Ugyanakkor a nápolyiak kerete mély, s még, ha nem is a legjobbjait küldi pályára Maurizio Sarri mester, akkor is bőven van keresnivalójuk, főleg hazai pályán. Gulácsi Péterék viszont vélhetően a legerősebb kezdőjükkel futnak ki a Stadio San Paolo gyepére, avagy egy jó kis mérkőzés elé nézünk.

A felek idei, illetve az elmúlt hetek produkcióit alapul véve egy nyíltsisakos meccsre van kilátás, vagyis úgy véljük, hogy óriási esély van arra, hogy legalább két gólt hozzon a felek odavágója.

[2680987] 2018-02-15 21:05:00 SSC Napoli - RasenBallsport Leipzigx;

Celtic-Zenit Szentpétervár
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Ha az előbbi ütközetről azt állapítottuk meg, hogy a gólokról szólhat, akkor a Celtic-Zenit véleményünk szerint nem arról fog.

Tudniillik az oroszok két hónapja nem játszottak éles meccset, ez lesz az első tétmérkőzésük a 2018-as esztendőben, s házon kívül, az ilyen kaliberű, fontos összecsapásokon egyébként sem ment igazán Roberto Manciniéknek.

A Celtic ugyan játékban van, de olyan erős ellenféllel az utóbbi hetekben, sőt hónapokban nem játszottak, mint a Zenit. A skótoknál ráadásul rengeteg a sérült futballista, Brendan Rodgersnek több kulcsjátékosát is nélkülöznie kell csütörtökön.

Mindezek után, illetve a két fél habitusából kiindulva nem számítunk gólgazdag találkozóra, az előjelek alapján tehát igen komoly meglepetés volna, ha legalább négy találat születne a Celtic Parkban.

[2680986] 2018-02-15 21:05:00 Celtic - Zenit Szentpétervárx;
hatharom.com
Napoli-Leipzig Több, mint 1,5 gól
Celtic-Zenit Szentpétervár Kevesebb, mint 3,5 gól
@1.65
Fogadási határidő: 21:05
megosztom