Európa Liga

10/8-an ezzel az 1.76-os szorzóval próbálkoznak

Csütörtök este a BL-ből érkező Borussia Dortmund az Atalantát fogadja az Európa Ligában. A magyar fogadók szerint a BvB lenyomja az olasz csapatot.

Ha két topliga élcsapata játszik nemzetközi tétmeccset, az mindig komoly presztízst jelent és nem ez másképp most sem. A Dortmund és az Atalanta ütközete is érdekes csemege, mert bár a német gárda jóval rutinosabbnak számít a nemzetközi porondon, az olasz együttes már megmutatta, hogy képes felvenni a versenyt akár a legjobbakkal is, az Európa Liga mostani szezonjában pedig még nem talált legyőzőre.

1x2    
Dortmund Döntetlen Atalanta
1.76 3.85 4.25

A fogadóirodák szerint a BvB a favorit, a fekete-sárgák sikere 1.76-os szorzón fogadható, míg a bergamói gárda győzelme pénzünk több mint négyszeresét fizetné.

tippmixpro.hu

A Tippmixpro játékosai nem is tudták otthagyni ezt a viszonylag magas dortmundi oddsot, hiszen a végeredményre beérkező tétek 79 százaléka a hazai sikerre érkezett be és csupán 8 százalék ment a vendégre.

A nemzetközi rutin és a hazai pálya valóban a német csapat mellett szól, ám rengeteg a sérült játékosa a Dortmundban. Guerreiro, Philipp , Sancho, Yarmolenko, Durm, Rode, Akanji  kimaradt a meccskeretből, ám jó hír, hogy visszatérhet Marco Reus.

Várható kezdőcsapatok
BvB: Bürki – Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan – Weigl, Götze – Pulisic, Reus, Schürrle – Batshuayi
Atalanta: Berisha - Hateboer, Toloi, Palomino, Masiello, Spinazzola - de Roon, Freu - ler - Cristante - Gomez, Cornelius
[2680981] 2018-02-15 19:00:00 Borussia Dortmund - Atalantax;