Bajnokok Ligája

100-szoros oddson fogadhatunk Guardiola ellen

Továbbra sem hajlandó lassítani a Manchester City, Pep Guardiola csapata kedden este Bázelben tartott bemutatót. A fogadóirodák egyre kevesebbet fizetnek a manchesteriek triplázásra.

Hiányzók ide, többfrontos harc oda, a súlyos pénzkötegekből megerősített Manchester City megállíthatatlannak tűnik az aktuális szezonban. Pep Guardiola együttese minden sorozatot figyelembe véve csupán kettő vereséget számlál az idényben, pedig a keddi BL-találkozó már a 41. tétmeccse volt a gárdának.

A City formáját elnézve az sem zárható ki, hogy a csapat minden sorozatban az élen végez, de hogy pontosan mennyi trófea kerül a klubszékházba a szezon végével, arról beszéljenek inkább az oddsok.

Manchester City#eng-manchester_city#5

A Manchester City még mind a négy jelentős sorozatban versenyben van a végső győzelemért. A Premier League tabelláját 11 fordulóval a vége előtt 16 ponttal vezeti a Manchester United előtt, így nem is olyan kis csodának kéne bekövetkeznie ahhoz, hogy ne Agüeróék nyakába kerüljön májusban az aranyérem. Az angol bajnokságot a bukmékerek is lefutottnak tekintik, hiszen Guardioláék bajnoki címére a legtöbb helyen nem, vagy teljesen jelentéktelen oddsot kínálnak.

  • A Manchester City nyeri a Premier League-et@1.001

 

A Carabao Cup-nak elkeresztelt angol ligakupában a City már eljutott a döntőig, február 25-én majd az Arsenal ellen vívja a finálét. A Wembleyben sorra kerülő meccsen háromesélyben 1.50 körül fizetnek a City sikerére és csupán 1.35 körüli szorzón fogadhatunk arra, hogy a manchesteri játékosok emelhetik majd magasba a trófeát.

  • A Manchester City nyeri az Angol Ligakupát@1.36

 

A világ legrangosabb kupasorozatának tartott FA-kupában még csak a legjobb 16 között tart a mezőny, a Cityre február 19-én a harmadosztályban szereplő Wigan csapata vár. A topcsapatok közül a Chelsea, a Tottenham és a Man. United is versenyben van még, ám a fináléig vezető úton csak a városi rivális kerülhet Guardioláék útjába. Az FA-kupa azért elég kiszámíthatatlan, nem véletlen, hogy a végső győzelemre kínált szorzók is igen magasak.

  • A Manchester CIty nyeri az FA-kupát@3.00

 

A sor végére hagytuk a Bajnokok Ligáját. Kedden este a City félgőzzel is négyet gurított Bázelben, így a továbbjutás kérdése már 90 perc játék után eldőlt. A BL-ben viszont nincs ágrajz, így a nyolcaddöntő után újrasorolják a párokat, így nehéz megmondani, milyen út vezethet a csúcsra a Citynek. Az mindenesetre biztos, hogy a fogadóirodáknál első számú favoritnak számítanak Guardioláék, megelőzve a PSG-t, a Barcelonát és a Bayern Münchent.

  • A Manchester City nyeri a Bajnokok Ligáját@4.00

 

Az egyik legnépszerűbb angol bukmékernél mindezen opciókra kombinálva is lehet fogadásokat kötni. Ezek alapján az oddsmesterek kizárt dolognak tartják, hogy a City üres kézzel zárja a szezont, hiszen erre a kimenetelre 101-szeres szorzón lehet fogadni.

A City triplázásával viszont lehet kaszálni, hiszen 5 illetve 10-szeres oddsot kínálnak három serlegre, ha pedig Guardiola minden sorozatot megnyerne idén csapatával, azzal pénzünk 15-szörösét kereshetnénk meg.

Mit gondoltok, mennyire lesz sikeres a Man. City szezonja?
A Manchester City megnyert trófeái 2017/2018
PL + Ligakupa 1.40
PL + FA-Kupa 3.00
FA-Kupa + Ligakupa 4.00
PL+ BL 4.00
Ligakupa + BL 5.00
FA-Kupa + BL 10.00
PL+ FA-kupa + BL 10.00
PL+ Ligakupa+BL 5.00
PL+ BL +FA-Kupa +Ligakupa 15.00