Exkluzív

Ti kérdeztek, a Hathárom tippmesterei válaszolnak!

Címkék:

Ismét megrendezzük a Tippmester válaszol rovatunkat, ahol ti kérdeztek, mi pedig válaszolunk!

December 1-jén rendeztük meg első Tippmester válaszol rovatunkat, amely arra volt hivatott, hogy a Hathárom szerkesztőitől és tippmestereitől kérdezzenek az olvasók. Ezen a platformon szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy az oldal működésével, a mi munkánkkal kapcsolatosan tegyetek fel kérdéseket, illetve egyfajta tanácsadásként szolgál a kezdő vagy profi sportfogadók számára is. A két hónappal ezelőtti kérdéseket és témákat itt visszanézhetitek, ám akinek új kérdése, témája van, az tartogassa még néhány óráig, kedden délután ugyanis ismételten a rendelkezésetekre állunk.

A folytatódó Bajnokok Ligája-sorozatot helyeznénk ezúttal fókuszba, így elsősorban szeretnénk, ha a heti mérkőzésekről diskurálhatnánk felhasználóinkkal, de ahogyan eddig is, úgy ezúttal is örömmel vesszük, ha valaki más témában keres fel minket. Tippmestereink segítségével igyekszünk minden sportfogadással kapcsolatos kérdést és véleményt megválaszolni, nem beszélve arról, hogy az olvasók egymásnak is segíthetnek és ötletet adhatnak.

Várunk tehát mindenkit szeretettel február 13-án, kedden 13 órától 17 óráig a Hathármon. Gyűjtsétek kérdéseiteket, ötleteiteket, igyekszünk mindenre válaszolni!