Bajnokok Ligája

Heynckes tippjével duplázhatsz a Real - PSG-n

  • ivan

A Real Madrid - PSG párharc tartja lázban a futball szerelmeseit, a blancókkal 1998-ban BL-t nyerő, jelenleg a Bayern Münchent dirigáló Jupp Heynckes is tippelt a továbbjutóra.

Fotó: FCBayern München - facebook.com

Sokan előrehozott döntőnek is elfogadnák a címvédő Real Madrid és a trónkövetelő PSG nyolcaddöntőjét a Bajnokok Ligájában. A két sztárcsapat szerda este Madridban kezdi meg a két felvonásos párharcot, amellyel kapcsolatban minden futballszerető embernek van egy-két gondolata. Az esélyeket illetően rendkívül megosztott a közvélemény, sokak szerint a bajnokságban bukdácsoló királyi gárda esélytelen a Neymar vezette párizsiakkal szemben, mások szerint ugyanakkor a Zidane-csapat folytatja a kiváló sorozatát az elitligában.

Az biztos, hogy az első mérkőzés esélyeit illetően a fogadóirodák sem nagyon jutottak dűlőre, hiszen a számaik alapján erősen háromesélyes mérkőzésre van kilátás.

1x2    
Real Madrid Döntetlen PSG
2.40 3.45 2.66

Ahogy közeledik a mérkőzés, egyre több szakértőt szólaltat meg a sajtó. A jelenleg a Bayern Münchent dirigáló Jupp Heynckes is sorra került, a müncheniek veterán trénerének szavaira pedig nem csak hatalmas tapasztalata miatt érdemes figyelni, hanem azért is, mert nyert már Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, jól ismeri a királyi klubot, ugyanakkor az őszi csoportkör során is megmérkőzött a PSG-vel.

Ronaldo egy triplával melegített a BL-re / archív

"A Madrid jelenleg nem áll jól a bajnokságban, de véleményem szerint ez teljesen normális, főleg annak tudatában, hogy a csapat egymás után kétszer is megnyerte a Bajnokok Ligáját és spanyol bajnok is lett. Ne feledjük azt sem, hogy a nyáron eladtak néhány nagyon jó játékost, így például Álvaro Morata, Pepe vagy éppen James Rodríguez sem erősíti meg a keretet. Csakhogy a helyükre nem érkezett nagy sztár és a fiatal játékosok csapatba építésével próbálják mindezt kompenzálni. A sikerhez nagyon jól kell összeválogatnod a fiatal és idősebb, sikerre éhes és tapasztalat játékosokat" - kezdte mondandóját Heynckes, aki szembe ment a bukikkal, ugyanis a Realt látja esélyesebbnek a továbbjutásra.

A Bajnokok Ligájában egy Real Madridot soha nem írhatsz le. Sokkal több tapasztalata van, mint a PSG-nek. Sokkal több. Éppen ezért úgy hiszem, hogy ezt a párharcot a Real Madrid nyeri meg. Elég jó csapatuk van az európai kupákhoz. Amikor 1998-ban megnyertük a BL-t, a bajnokságban a negyedik helyen végeztünk. Személyes tapasztalatból mondom, hogy a Real Madridot soha nem szabad lebecsülni.

A formákat illetően nem kérdés, hogy a PSG van jobb passzban, hiszen a franciák sorban aratják a győzelmeket a bajnokságban, míg a Real nagy meglepetésre csak a negyedik helyen áll a La Ligában. Ugyanakkor az elmúlt hetekben azért már javult a blancók formája, legutolsó három meccsükön 11 gólt szereztek, a Sociedad ellen Cristiano Ronaldo szombaton mesterhármasig jutott. CR7 egyébként a BL-ben már 9 gólnál jár, ezzel pedig vezeti a sorozat góllövőlistáját.

Szüksége is lesz a spanyoloknak a portugál góljaira, hiszen ha a madridi kulcsemberek nem tudnak extrát nyújtani, vélhetően a PSG a visszavágón kiharcolja a továbbjutást.

Szerinted melyik gárda jut tovább?
Ki jut tovább? 
Real Madrid PSG
2.20 1.66
Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2018-ban?x;
[2680945] 2018-02-14 20:45:00 Real Madrid - Paris Saint Germainx;