Angol foci

Egy speciális tipp a legjobb fogadás a Chelsea meccsére

  • varin

Ha a győztest nem is merjük megtippelni a hétfő PL-találkozón, azért a lapokra dobhatunk néhány egységet.

Óriási túlsúly tapasztalható a fogadók körében a Chelsea hétfői találkozóját illetően, tíz fogadóból kilencen a Kékek sikerére voksolnak. Hogy az 1.35-ös szorzóban rejlik-e érték, az jó kérdés, mindenesetre ha valami speciálisabb fogadást akarunk találni, nem kell sokáig kutatnunk.

Fotó: The Sun

A bukmékereknél ugyanis 3-as határral fogadhatunk a lapok számára, ami az előzmények ismeretében kifejezetten baráti fogadás. Egyik csapat sem tartozik ugyanis a nagyon sportszerű gárdák közé, a WBA mérkőzésenként átlagosan 2 sárgát kap, míg a Chelsea 1,3 sárgás statisztikáját megdobja még az, hogy már négy pirosat is beszedtek a londoni játékosok.

Ez a párosítás ráadásul viszonylag sok lapot tartogatott az elmúlt években, hiszen

az utolsó tíz meccsükön átlagosan 5,5 lap volt úgy, hogy a 3-as határon 7 over és 3 push a mérleg.

A mérkőzés játékvezetője, Lee Mason nem tartozik a legkeménykezűbb játékvezetők közé, de azért neki is megvan karrierje során a 3.05 sárga lap mérkőzésenként és minden hatodik meccsére egy piros lap is jut.

A Chelsea a pocsék forma okán nyomás és győzelmi kényszer alatt fog játszani, amely könnyedén fordulhat indulatos játékba is. Ha sokáig nem találnak be Hazardék, vélhetően az egyre idegesebb futball a szabálytalanságok számát is megnöveli majd, ebben pedig tökéletes partner lehet az olykor pokróc futballra képes birminghami alakulat is.

hatharom.com
3 lap felett
Odds: 1.85
[2523003] 2018-02-12 21:00:00 Chelsea - West Bromwich Albionx;
237903