La Liga

Ígéretes tippet találtunk a Barca meccsére

A listavezető Barcelona azt a Getafét fogadja vasárnap, amely ellen legutóbbi két hazai bajnokiján egyaránt 6-0-s győzelmet aratott.

Az Atlético Madrid szombati győzelmének köszönhetően hat pontra megközelítette az élen álló Barcelonát, amely vasárnap délután a Getafe ellen lép pályára a Nou Campban. Bár egy katalán botlásnak kifejezetten örülnének Madridban, a bukik szorzóiból is látható, nem sok esély mutatkozik arra, hogy ne hazai győzelemmel végződjön ez a találkozó.

1x2    
Barcelona Döntetlen Getafe
1.10 9.25 16.00

A Barcelona a hét közben, idegenben is legyőzte a Valenciát, ezzel pedig bejutott a Spanyol Kupa döntőjébe, ahol majd a Sevilla lesz az ellenfele. Azon a meccsen Ernesto Valverde nem spórolt a sztárokkal és a meccskeret alapján most is minden ász a fedélzeten van, a szurkolók annak pedig külön örülhetnek, hogy Ousmané Dembelé újra egészséges.

A Barcából ezúttal eltiltását töltő Samuel Umtiti hiányzik a kulcsemberek közül, vagyis Valverde mesternek bőven akad variációs lehetősége.

A Barca meccskerete
Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Yerry Mina.

Tekintve, hogy a Barca majd csak 20-án lép pályára a BL-ben, nagyon nincs miért tartalékolni ezen a találkozón.

Hazai környezetben kötelező a jó teljesítmény, a Getafe ellen pedig legutóbbi két hazai meccsén egyaránt 6-0-s győzelmet és gálaműsort láthatott a Nou Camp közönsége. Valverde azonban elmondta, nem becsülik le a madridi kiscsapatot, amely a legutolsó négy fordulóban veretlen tudott maradni.

[2580765] 2018-02-11 16:15:00 Barcelona - Getafex;5
  • A Barcelona megnyerte a legutóbbi négy meccsét a Getafe ellen, ezeken a találkozókon 16-1-es a gólkülönbsége.
     
  • A Getafe legutolsó 12 barcelonai fellépésén nyeretlen maradt, utoljára 2014 májusában tudott pontot szerezni a Nou Campban.
     
  • A Barca immáron 29 forduló óta nem talált legyőzőre a spanyol bajnokságban és már csak két meccsre van attól, hogy beállítsa a klubrekordot, amelyet a Guardiola-érában állítottak fel (31 mérkőzés).
     
  • Lionel Messi 11 gólt lőtt 11 hazai meccsen a Getafe ellen.
     
  • A vasárnapi lehet Sergio Busquets 300. mérkőzése a Barcelona színeiben.

Fogadási szempontból nem könnyű ez a mérkőzés sem, mert a bukmékerek nagyon beárazták a Getafét. Egy háromgólos hazai siker csupán 1.70-es szorzó körül fizet, és ugyanekkora oddson fogadható, hogy lesz legalább négy találat a meccsen.

A Getafe ugyanakkor masszív gárda benyomását kelti, legnagyobb szezonbeli veresége egy 0-3, a 22 forduló alatt csak 21 gólt kapott, vagyis a sündisznó taktika lehet a fegyvere Barcelonában is.

Ugyanakkor a Messi vezette támadógépezet felőrölheti a vendég védelmet. A Valenciában első gólját szerző Coutinho hazai közönség előtt is gólt szerezne, erre pedig a társak is vevők lesznek, így a brazil gólját is érdemes lehet megpróbálni 1.80-as szorzóért.

A legjobb tipp talán azonban egy félidős ázsiai fogadás, mi ugyanis kevés esélyt látunk rá, hogy a barcelonai napsütésben 0-0-val menjenek pihenőre a csapatok, így az over 1.25-ös opció kedvező esélyekkel indul csatába.

Barcelona - Getafe
hatharom.com
Gólok száma az 1. félidőben - 1.25 felett
Odds: 1.60
Fogadási határidő: 16:15
[2580765] 2018-02-11 16:15:00 Barcelona - Getafex;