Női kézi BL

Ezt várjuk a Fradi és a Győr meccseitől

megosztom

Tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde - ezúttal arra vállalkoztak, hogy a Ferencváros és a Győr mérkőzéseiből egy kombinációs szelvényt gyúrnak össze szombatra.

Magabiztos győzelmet várunk a Ferencvárostól. - Fotó: Facebook

Ferencváros-Bietigheim
Tipp: Ferencváros -2,5
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a Ferencváros női kézilabda-csapata szombaton, hiszen Elek Gábor tanítványai a Bietigheim csapatát fogadják.

A németek voltaképp annak köszönhetik középdöntős szereplésüket, hogy a csoportkörben volt náluk egy gyengébb csapat, nevezetesen a svéd Kristianstad együttese. Pedig dán, holland, lengyel és német válogatottjai is vannak a gárdának, azonban egyre rövidebb a csapatkispadja, hiszen a két héttel ezelőtti, Thüringer elleni derbin 13, míg a múlt heti, Vardar Szkopje elleni kiadós vereség alkalmával már csak 12 játékost nevezett be a mérkőzésre a Bietigheim.

Ezzel szemben az FTC-nél nincsenek ilyen problémák, mindenki egészséges, s összességében még a Metz elleni vereség is belefér a pakliba, hiszen elég lesz a hazai meccsen legyőzni a franciákat, s ismét Szucsánszki Zitáék vannak lépéselőnyben a második helyért vívott csatában.

Azonban a márciusi ütközet előtt a kötelezőket is hoznia kell a zöld-fehéreknek, először ugye a Bietigheim együttesét kell legyőzniük. Ehhez pedig minden adott, hiszen a Ferencváros jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint a német csapat, főleg hazai pályán, a több ezer fanatikusnak köszönhetően.

Mindezek után azon a véleményen vagyunk, hogy az FTC magabiztos, legalább háromgólos sikert arat a hétvége első napján a Bietigheim csapata ellen.

Ljubljana-Győr
Tipp: Ljubjana +8,5
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A végeredményre kínált szorzókból látható, hogy papíron sima győzelem vár a címvédő ETO-ra, hiszen a szlovén Ljubjana nem tartozik a kontinens élcsapatai közé.

Csakhogy a győrieknél tapasztalható sérülések miatt, a csapat ereje egyelőre messze van a maximumtól. Amorim és Althatus védekezésben, Mörk pedig támadásban rendkívül fontos láncszeme ennek a gárdának.

Azért tegyük hozzá, hogy odahaza a Krim nem olyan gyenge, ebben a szezonban már legyőzte a dán bajnok Nyket és a Midtyllandot is, a bombaerős CSM Bukarest pedig "csak" háromgólos győzelemmel tért innen haza.

A győzelem meglehet, de nem számítunk 9 vagy annál nagyobb arányú különbségre.

hatharom.com

Ferencváros-Bietigehim Ferencváros -2,5
Ljubljana-Győr Ljubjana +8,5
@1.69
Fogadási határidő: 16:30
megosztom