Tipp

Országos tuti teniszben? Létezik!

  • Cesc18

Pénteken a Gerald Melzer- Albert Ramos-Vinolas quitói negyeddöntőből húznánk hasznot.

Mindig remegő kézzel üti le az ember a billentyűket egy ilyen vagy ehhez hasonló címnél, de a pénteki kínálatban tényleg van egy tipp, ami ordít azért, hogy megjátsszuk. A mérkőzés főszereplői, az osztrák Gerald Melzer és a spanyol Albert Ramos-Vinolas, akik 2700 méter magasan, a quitói torna negyeddöntőjében készülnek összecsapni. A meccs mindennek ígérkezik, csak egyoldalúnak nem.

Komoly győzelmet aratott Melzer a 16 között. - Fotó: ATP

Ugyan a két játékos között találunk bő 70 hely különbséget a ranglistán, de ez pont semmit nem jelent. Melzer egyre kiválóbb salakos teniszező és a csütörtöki győzelme komolyat lökhet az önbizalmán. Sikerült ugyanis azt a Viktor Estrellát legyőznie, aki az elmúlt három esztendőben nem talált legyőzőre Quitóban. 

16 meccse veretlen volt ezen a helyszínen. Korábban sok komoly csatánk volt, tudtam, hogy kemény meccs lesz és a legjobbamat kell hozni, hogy legyőzzem. 

Nagy szenzációról azért nem beszélhetünk, közel 50-50-re adták az oddsokat, ami mutatja Melzer erejét. Az osztrák is kiváló a magaslati körülmények között, hazai környezetben, Kitzbühelben is jól helyt szokott állni, illetve Challenger-szinten évről-évre sokat játszik dél-amerikai tornákon magaslaton. 

Szintén jó ilyen körülmények között Ramos is, Quitóban például tavaly és tavalyelőtt egyaránt elődöntőzött. Most nincs egyszerű helyzetben, hiszen a hétvégén a Davis Kupában volt érdekelt, a britek elleni csatát követően pedig rögtön repülőre kellett ülnie. Meg is látszott a teljesítményén, hiszen a nyolcaddöntőben az ecuadori Roberto Quirozt csak döntő szettben tudta legyűrni. 

Egyáltalán nem várható egyoldalú meccs, Ramos nincs abban a passzban, hogy átlépjen az osztrákon, egyébként sincs olyan tudásbeli különbség köztük. Salakon szívós ellenfél Melzer, főleg ilyen körülmények között. Minden adott, hogy egy thriller döntsön a továbbjutó kilétéről. 

A Melzer szettet 1.53-ért fogadhatjuk meg, de erős tipp az over is. Az állami irodában 22.5 a határ, míg egy-egy külföldi bukinál a 21.5 overt 1.63-ért mérik, ami szintén kitűnő.
Gerald Melzer-Albert Ramos-Vinolas
hatharom.com
Játékok száma - Több, mint 22.5
@1.75
Fogadási határidő: szombat, 00:30