Olasz foci

Bravúrtippünk van a Juve meccsére

Néhány nappal a BL-derbi előtt a Juventus előtt komoly rangadó áll, a gyűlölt rivális fogadja Higuaínékat.

   
Fiorentina Döntetlen Juventus
4.45 3.35 1.80

A jövő heti Bajnokok Ligája-szereplés okán már pénteken megrendezik Itáliában a forduló rangadóját, amelyen a Juventus Firenzébe látogat. Noha az Öreg Hölgy fókuszában most a Tottenham elleni BL-derbi kéne, hogy álljon, a gyűlölt rivális elleni bajnoki találkozó is igen fontosnak nevezhető, hiszen a torinóiak továbbra is ponthátrányban kullognak a Napoli mögött, amely egyébként szintén rangadózik hétvégén. A pénteki derbin egy igen bátor tippel profitálnánk néhány egységet.

Nem várható ugyanis sima találkozó, legalábbis semmiképpen sem annyira, mint amennyire az volt a Juve Sassuolo elleni találkozója. Akkor a címvédő Gonzalo Higuaín vezetésével egy laza hetest hintett a zöld-feketéknek, ám az Artemio Franchiban egy kínkeserves 1-0-val is kiegyezne az Allegri-legénység.

A két csapat utolsó 13 bajnokijából hetet nyert meg a Juventus, ebből öt alkalommal csak egy góllal bizonyult jobbnak.

Ami a hiányzókat illeti, új nevet nem találunk a listán, Höwedes, Dybala, Cuadrado és Matuidi sem bevethető, ám ahogyan Allegri a kupában, úgy valószínűleg a bajnokságban sem rotálja majd csapatát, így minden bizonnyal Firenzében is a legjobb kezdőjével fut majd ki az első helyre ácsingózó gárda.

[2588560] 2018-02-09 20:45:00 Fiorentina - Juventusx;10

"Csak a péntek estére gondolunk, semmi másra. Nagyon fontos számunkra a három pont megszerzése, nem csak a rivalizálás, de a tabella állása miatt. Tavaly legyőztek minket Firenzében és most is győzelemből érkeznek, így nagyon nehéz meccset várok a fiatal, tehetséges csapatuk ellen. Agresszív, offenzív futballt játszanak, a második legtöbb kapura lövésük van és hazai pályán biztosan győzelemre játszanak majd ellenünk" - nyilatkozta Allegri udvariasan.

Öt meccs óta tartó rossz szériát szakított meg Stefano Pioli csapata Bolognában, ám a violák így is csupán a 11. helyen szerénykednek 8 győzelemmel. Jó hír lehet azonban számukra, hogy a keretben mindenki egészséges, így ebből a szempontból ők állnak jobban, mint a Juve.

Szoros mérkőzést várunk mi is, nem csak Allegri. Azonban a papírforma egyértelműen Juve-sikert ígér, amelyre 1.80-as szorzóval fogadhatunk a magyar állami bukmékernél. Mi azonban úgy véljük, hogy ez a siker nem fog olyan könnyen megszületni és a Zebrákra 90 perc szenvedés vár majd. A papírforma végeredmény egy kínkeserves 0-1 a jóslatunk szerint, így egy bátor tippel próbáljuk meg megtriplázni pénzünket.

hatharom.com
Vendégcsapat 1 góllal nyer
@3.40
[2588560] 2018-02-09 20:45:00 Fiorentina - Juventusx;
241306