Spanyol foci

Az első félidőre fogadunk a Barca kupavisszavágóján

  • ivan

1-0-s barcelonai előnyről folytatódik a Spanyol Kupa elődöntőjének párharca a Mestallában.

fcbarcelona.es

Egy héttel ezelőtt a Barcelona Luis Suárez góljával 1-0-s győzelmet aratott a Király Kupa elődöntőjének odavágóján, így most a Valenciának legalább két gólt kell szereznie a továbbjutáshoz. A bukik szerint a továbbjutás kérdése ezzel el is dőlt, hisz' 1.05-ös szorzón fogadható a katalánok fináléjára.

1x2    
Valencia Döntetlen Barcelona
4.55 4.05 1.63

A csütörtök esti meccsen azonban már más a helyzet, a 90 percre vonatkozó szorzók alapján a Valenciának azért több keresnivalója van. Persze a Barca nem fogja fél vállról venni a találkozót, főleg azok után, hogy Valverde az Espanyol elleni bajnokin rotálta a csapatot, ebből pedig arra következtethetünk, hogy a Mestallában a legjobb kezdővel fut majd ki a pályára.

Dembelé és Vermaelen bajlódik sérüléssel, de Piqué játékára mutatkozik némi esély, akárcsak az új szerzemény Yerry Mináéra is.

A Valencia nagyon kemény sorozatban van, hiszen a Real, Atlético, Barca trióval játszott meccseket egymásutánban. Ezeket az akadályokat viszont nem vették jól a Denevérek, ami részben annak is köszönhető, hogy a keret néhány alapembere sérüléssel bajlódik.

[2711790] 2018-02-08 21:30:00 Valencia - Barcelonax;5

Hazai pályán persze nem fognak spórolni az erővel, a Mestallában pedig az utóbbi években rendre nagy meccseket játszottak a Barcával. A mostani idényben is volt már egy meccse a feleknek, akkor a bajnokságban 1-1-re végeztek a csapatok.

Hasonló eredménnyel most is kiegyeznének a katalánok, hiszen idegenben jó nekik az iksz. Valverde felfogását ismerve aligha fog rárontani ellenfelére a Barca, viszont Marcelinóéktól nagy butaság lenne már a mérkőzés elejétől kinyílni és mindent a támadásoknak alárendelni.

Az 1-0-s eredmény miatt sokkal valószínűbb, hogy lassabb tempóban kezdenek a csapatok, így pedig az első félidőben nem várunk gólfesztivált.

  • 1. félidő góljainak a száma 1.5 alatt@1.65
     
  • Melyik félidőben lesz több gól? - Másodikban@1.90
[2711790] 2018-02-08 21:30:00 Valencia - Barcelonax;