Olasz foci

Kötelező győzelem előtt a Lazio, dupláznánk velük

A második leggólerősebb támadósor és az idegenben legkevesebb gólt kapó védelem csatájára megtaláltuk az ideális tippet.

Hétfőn este az olasz élvonal 23. fordulójának zárómeccsén a Lazio a Genoa csapatát fogadja. A bronzérmes pozícióért folytatott csatában az Inter folyamatos remizésének és a Roma bukdácsolásának köszönhetően egyelőre az égszínkék-fehér csapat áll jobban, de persze így is kötelező a három pont nekik a tabella alsó harmadában tanyázó Genoa elleni párharcon.

1x2    
Lazio Döntetlen Genoa
1.42 4.20 6.75

Az előző fordulóban Inzaghi mester fiai ugyan 2-1-es vereségbe futottak bele a Milan otthonában, ez azonban jól is elsülhet a római csapatnak, hiszen 8 veretlen meccs után szálltak vissza a földre. Ráadásul komoly fegyvertény, hogy a csapat messze legjobbja, Ciro Immobile a hétközbeni kupameccsen már újra bevethető volt és hétfő este is számíthatunk a játékára. ​A Coppa Italia első felvonásán a milánóiak már nem bírtak velük, igaz a meccs végül 0-0-al zárult.

Immobile megállíthatatlan idén, 20 találattal vezeti is a góllövőlistát. fotó:archív

A december elején elszenvedett Torino elleni bukta óta zsinórban hármat nyertek hazai közönségük előtt, és 12 lőtt mellé mindössze 1 gólt kaptak ebben a periódusban. A Stadio Olimpicóban amúgy is jól ment nekik, hiszen majdnem 2.8 találat/meccs arányuknál csak a címvédő Juventus tud jobbat felmutatni.

[2588547] 2018-02-05 20:45:00 Lazio - Genoax

A vendég Genoának egyelőre nem sikerült stabilizálnia a helyét a Seria A-ban. A túráikon átlagban 1.2 pontot szereznek csak, amivel 12.-ek az idegenbeli tabellán - ami azonban elképesztő, az a az alacsony gólszám ezeken a meccseiken, hiszen 5 lőtt mellé 6 kapott társul (mindkettővel vezetik a ligát), tehát egy árva találat van átlagban. Konkrétan a legutóbbi 5 meccsükön sem ment 1.5 gól fölé az eredményjelző, ez pedig rendkívül ritka manapság. ​

Sérültek terén óriási blama, hogy a remekelő középpályás, Miguel Veloso kidőlt a sorból, és Giuseppe Rossi sem léphet pályára. A hazaiaknál Inzaghinak két kulcsjátékosát is mellőznie kell eltiltás miatt, méghozzá Senad Lulic-ot, és Sergej Milinkovic-Savic-ot.

Tény, hogy impresszív a Genoa alacsonyan tartott gólszáma, azonban szembetűnő, hogy a nagyobb csapatok azért rendre megtalálták ellenük a győzelem módját, még ha nem is záporoztak a találatok. A hazai győzelemben nem kételkedünk egy percet sem, ahogy abban sem, hogy hétfőn sem lesz sok gól, a bátrabbak akár megfoghatják az 1:0-ás végeredményt is, amelyre a     @6.00-szoros szorzót kínál.

Arra is komoly esély ígérkezik, hogy a legutóbbi 5 meccsén 5 gólnál járó aranycipő várományos Immobile lövi meg a győzelmet érő találatot.

Lazio - Genoa
hatharom.com
HAZAI CSAPAT 0-RA NYERI A MÉRKŐZÉST​ - Igen
@2.10
Fogadási határidő: 21:00
[2588547] 2018-02-05 20:45:00 Lazio - Genoax;