Foci

Ancelotti megnevezte a világ 8 legjobb csatárát

A világ egyik legjobb klubedzőjeként számon tartott Carlo Ancelotti szerint jelenleg a Tottenhamet erősítő Harry Kane a világ első számú csatára.

Ancelotti egyetért a fogadóirodákkal / archív

Az olasz Corierre dello Sport készített a minap interjút a Milannal és a Real Madriddal is Bajnokok Ligája győzelemig jutó olasz szakemberrel a Bajnokok Ligája közelgő nyolcaddöntőivel kapcsolatban.

Mint ismert, a tavalyi döntős Juventus az angol Tottenham ellen lép majd pályára, a Zebrák egykori trénere szerint pedig Harry Kane-nel nagyon vigyáznia kell majd az olasz bajnoknak.

"Legutóbb a Juve a döntőig menetelt, most is ez a klub célja, hiszen az elmúlt három kiírásban kétszer is eljutottak az utolsó ütközetig. De idén talán még sokkal nehezebb a döntőbe kerülni. A pályán a Juventus mindig eredményes, mert elképesztően jó védekezése van, de a Tottenham ellen nem lesz egyszerű dolguk" - fogalmazott Ancelotti, aki szerint

Harry Kane perpillanat a világ egyik legjobb csatára, de a legjobbak közé mondta Messi, Suárez, Ronaldo, Lewandowski, Neymar, Cavani és Mbappé nevét is.

Kane teljesítménye kapcsán nem Ancelotti az egyetlen, aki szót emel. A 24 éves angol támadó kiváló formában van, az most zajló szezonban 31 meccsen 30 gólnál tart, összesen pedig már 128 találatot jegyez a Spurs színeiben, amivel a klub örökranglistáján a kilencedik helyet foglalja el.

Ancelotti nem ért egyet Guardiolával

Ha már Bajnokok Ligája, akkor természetesen Ancelotti sem tudta megkerülni, hogy megnevezze a szerinte legnagyobb esélyest a végső győzelemre.

"Az én favoritom a Manchester City, szerintem erősebb csapat Unitednél. Hogy a Real krízisben lenne? Azt sem gondolnám" - védte meg egy picit volt klubját az olasz mester.

Január elején Pep Guardiolát is megkérdezték ugyanerről a kérdésről, de akkor a City-t dirigáló katalán szakvezető nem ezt a sorrendet jelölte meg.

" Hogy kik az esélyesek? Melyik csapatban is játszik Messi? A Barcelonában, ugye? Akkor ők az esélyesek" - vágta rá Guardiola.

2018-02-13;42
2018-02-14;42

A Bajnokok Ligája küzdelmei február 13-án és 14-én folytatódnak majd a nyolcaddöntőkkel. A fogadóirodáknál továbbra is a City az első számú esélyes, mögötte a PSG, a Bayern és a Barcelona következik.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Manchester City 4.00
PSG 5.75
Bayern München 6.00
Barcelona 6.50
Real Madrid 8.25
Liverpool 14.00
Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2018-ban?x;