La Liga

Három vagány tippünk van a Real meccsére

  • ivan

Ismét Valenciába látogat a Real Madrid, ezúttal a 16. helyezett Levante lesz az ellenfél. A királyi gárda egy győzelem esetén akár felléphet a dobogóra is.

Nem volt könnyű mostanában kiigazodni a Real Madrid csapatán, hiszen Zinedine Zidane együttese rendkívül hektikusan szerepelt az elmúlt időszakban. Ezzel együtt a csapat mintha kezdeni kilábalni a gödörből, hiszen például hétvégén 4-1-re tudta legyőzni idegenben a Valenciát, aminek köszönhetően vesztett pontok tekintetében be is előzte a Denevéreket.

1x2    
Levante Döntetlen Real Madrid
11.50 7.25 1.17

Ezen a hétvégén ismét Valencia a helyszín, ám ezúttal a város gyengébbik gárdája, a Levante lesz az ellenfél. A hazaiak a 16. helyen állnak a bajnokságban, ami nem véletlen, hiszen utoljára november 19-én sikerült nyerniük a La Ligában, hazai pályán pedig utoljára szeptember 21-én hagyták el győztesen a gyepszőnyeget.

Túl sok mindenbe tehát nem tudnak kapaszkodni a Real elleni meccs előtt, a Madrid utolsó négy látogatása során négy győzelmet aratott, igaz ősszel fordított felállásban nagy meglepetésre csak 1-1-re végeztek a csapatok.

realmadrid.com

A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Zidane arról beszélt, mennyire fontos lenne az újabb győzelem megszerzése. Nyilván Madridban fél szemmel már mindenki a PSG elleni BL-ütközetre  figyel, abban a párharcban pedig csak úgy lesz esélye a blancóknak, ha kellő magabiztossággal és önbizalommal futhatnak ki a pályára.

[2580750] 2018-02-03 20:45:00 Levante - Real Madridx;5

Jó a hír a vendégeknek, hogy a tervek szerint egyszerre lesz kezdő a BBC minden tagja. A hármas fogat közül Cristiano Ronaldo lehet a nyerőember, hiszen Levante a portugál támadó egyik kedvence ellenfelei közé tartozik, a Berbabéu-ban már 11 gólt lőtt a valenciai kiscsapatnak, de idegenben is betalált a legutóbbi négy fellépésén.

CR7 is kezdi összekapni magát és lassan felébred téli álmából, hiszen a legutóbbi két fordulóban annyi gólt szerzett a bajnokságban (4), mint az azt megelőző 18 forduló alatt összesen.

Véleményünk szerint a Real Madrid megoldja az előtte álló feladatot és az újabb sikerrel zárkózik az élmezőnyhöz. Mivel vasárnap rendeznek egy Atlético Madrid - Valencia meccset is, megfelelő eredmények esetén a királyi gárda akár fel is léphet a dobogóra.
 

  • Vendégcsapat góljainak a száma 3+@1.65
     
  • Cristiano Ronaldo lövi az első gólt@3.00
     
  • Mindkét félidőben 1,5 gólnál több@2.85
[2580750] 2018-02-03 20:45:00 Levante - Real Madridx;