Premier League

José Mourinhóék a Wembley-t is bevennék

A bukiknál a Tottenham az esélyesebb, pedig a Manchester Unitednak reális esélye van a győzelemre.

José Mourinhóék a Wembley-t is bevennék. - Fotó: Metro

A Premier League 25. fordulójának rangadóján a Tottenham és a Manchester United együttese feszül egymásnak a Wembley-ben. A vendégek perpillanat nyolc egységgel vannak a hazaiak előtt, így a londoniak egyértelmű célja, hogy csökkentsék hátrányukat a Vörös Ördögökkel szemben.

1x2    
Tottenham Döntetlen Manchester United
2.33 3.20 3.10

Ugyanakkor roppant nehéz dolga lesz a Spursnek, hiszen a vendégek pazar formának örvendnek. José Mourinho csapata az utolsó nyolc tétmérkőzésén nem talált legyőzőre, sőt zsinórban öt nyertes meccsel a háta mögött utazik Londonba, ráadásul 594 perce nem kapott gólt.

A védelem mellett a csatársor is pazar formában van, hiszen a múlt pénteki FA Kupa-meccsen Romelu Lukaku, Jesse Lingard és Marcus Rashford is gólt szerzett, az új szerzemény, Alexis Sánchez pedig gólpasszt adott, utóbbinak egyébként ez lesz az első Premier League-meccse Vörös Ördögként.

Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy Mourinho biztosan csak Zlatan Ibrahimovicra, Michael Carrickre és Eric Baillyra nem számíthat biztosan, míg Daley Blind játéka kérdéses.

[2522992] 2018-01-31 21:00:00 Tottenham Hotspur - Manchester Unitedx;5

Ezzel szemben a Tottenhamnél rengeteg olyan játékos van, aki kisebb problémával küzd, s nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot szerdán. Mauricio Pochettino mester Serge Aurier, Toby Alderweireld, Harry Winks és Danny Rose szolgálataival biztosan nem számolhat, Erik Lamela játéka kérdéses, míg Christian Eriksen és Hugo Lloris újra bevethető lesz, hiszen felgyógyultak betegségükből, ám közel sem lesznek százszázalékosak.

Nem túl jó előjellel várja tehát a hétközi derbit a Spurst, amihez még muszáj hozzátenni, hogy a csapat formája sem túl biztató. Noha a Unitedhoz hasonlóan az utolsó nyolc tétmeccsén veretlen maradt a Tottenham, az utolsó két ütközetén csak döntetlenre volt jó. Előbb a már kieső helyen tanyázó Southampton, míg utóbb a negyedosztályú Notts County együttesével sem bírtak Harry Kane-ék. Ráadásul nem árt tisztában lenni azzal, hogy a manchesterieknek pazarul megy idegenben az idei szezonban, továbbá a felek októberi, egymás elleni meccsét is behúzták.

Mindezek után meglepő, hogy a bukmékereknél jókora favoritnak számítanak a hazaiak, hiszen a     a Tottenhamre 2.28-szoros, míg a döntetlenre és a Manchester Unitedre egyaránt 3.20-szoros pénzt kínál. A fogadóirodák viszont a gólok számát illetően nem kívánnak állást foglalni, hiszen az állami iroda például ugyanúgy 1.80-szoros oddsot ajánl a 2,5-nél több és kevesebb találatra is. Ha egyébként mind a két csapat betalálna, akkor a feltett tétünk 1.65-szörösét kapnánk vissza.

[2522992] 2018-01-31 21:00:00 Tottenham Hotspur - Manchester Unitedx;
237903