Átigazolás

Ennek mi értelme van, Antonio? - megint hülyék voltak a Chelsea-nél?

A Chelsea olasz szakvezetője első ránézésre érthetetlen átigazolást eszközölt.

A várakozásoknak megfelelően alakulnak az utolsó órák Londonban, Olivier Giroud a Chelsea játékosa lett, Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenalban folytatja, míg Michy Batshuayi Dortmundba költözik. Alighanem a három érintett csapatból csak egy gárda szurkolói nem értik a történéseket.

A londoni Kékek ugyanis úgy döntöttek, megszereznek egy 31 éves csatárt egy 24 évesért cserébe, aki ráadásul már többször játszott a Chelsea-ben és bizonyította is Antonio Conténak a rátermettségét. Ha szigorúan csak a számokat vizsgáljuk, akkor is egyértelműen hibás döntésnek tűnik az olasz szakvezető játékoscseréje, hiszen amíg

Batshuayi Londonba szerződése óta átlagosan 84 percenként betalál, addig Giroud esetében az elmúlt két évben ez az adat 130 perc.

Persze nem lehet ennyire patikamérlegen mérni a két játékost, hiszen amíg a francia egy sokat bizonyított, a Premier League-et jól ismerő támadó, addig Michy Batshuayi eddig főként epizódszereplőként muzsikált jól a Chelsea-nél.

Mindezek mellett azonban abból a szempontból nem jár annyira rosszul a Chelsea, hogy a belga támadó csak ideiglenesen teszi át székhelyét a Ruhr-vidékre, ám a Chelsea csatárproblémái továbbra sem oldódnak meg, hiszen létszámban nem bővültek a Kékek, csupán Conténak egy újabb játékossal kell megismertetnie hitvallását és játékfelfogását.

A Chelsea tehát jelenleg kérdéses, milyen összetételben áll majd ki a szerda esti Bournemouth elleni találkozóra, hiszen Álvaro Morata sérült, Willian szintén nem léphet pályára, így a tervek szerint a 3-5-1-1-es felállásban Hazard lehet az ék és Ross Barkley az irányító.

Ennek az információnak a birtokában viszont igencsak value tippnek tűnik, ha lövetünk egy gólt Hazard-ral, melynek szorzója jelenleg 1.95. A belga sztár egyébként a legutolsó négy Chelsea-Bournemouth bajnokin egyaránt betalált legalább egyszer.

Chelsea-Bournemouth
hatharom.com
Eden Hazard legalább egy gólt lő
Odds: 1.95
[2522986] 2018-01-31 20:45:00 Chelsea - Bournemouthx;