Átigazolás

Csak egy sztárt vesz a Chelsea Rómából

Úgy tűnik, nem jönnek össze Antonio Conte tervei és továbbra sem kap megoldást csatárposztra.

Továbbra is kútba esni látszanak Antonio Conte tervei, az olasz mester képtelen támadót igazolni a csapatához. Habár úgy tűnt, 50-60 millió fontért a londoniak megszerzik Emerson Palmierit és Edin Dzekót is, jelen állás szerint csak a brazil bekk költözik a Stamford Bridge-re.

Fotó: Archív

A 23 éves játékos ugyanis jelenleg orvosi vizsgálaton tartózkodik a Chelsea-nél, a Roma pedig már el is fogadta a 18+4 millió fontos ajánlatot.

Gianluca Di Marzio, olasz szakíró emellett azt is bejelentette, hogy Edin Dzekóval megszakadni látszanak a tárgyalások, amelynek több oka is van. A hírek szerint ugyanis a Chelsea csak 18 hónapra vinné el a Farkasok bosnyák klasszisát, valamint a fizetésbéli igények is különböztek, ráadásul Dzeko családja is szeretné, ha maradnának az olasz fővárosban.

"Nézzék meg a keretünket, nincs elég csatárunk, nincs három vagy négy, csupán kettő, Morata és Batshuayi. Sok sorozatban vagyunk érdekeltek, minimum három támadóra van szükségünk. Végső soron viszont a klub döntése, hogy hogyan megyünk tovább" - nyilatkozta kissé csalódottan Conte.

Dzeko már nem az első támadó, akivel nem tudott megállapodni a Chelsea, korábban Llorrente, Crouch, Carroll is szóba jött Londonban, ahogyan Olivier Giroud megszerzésére is van némi esély. Ha azonban végül a sok szék között mégis a földre esne Conte, az könnyen lehet, hogy a londoni karrierje végét is jelentené.

A Chelsea szerda este a Bournemouth csapatát fogadja hazai pályán. Hazard-ékra 1.25-szörös szorzón fogadhatunk a    -n.

[2522986] 2018-01-31 20:45:00 Chelsea - Bournemouthx;